You Tube • FAQ •  Szukaj •  Zarejestruj się •  Zaloguj się 




Obecny czas: 23 Wrz 2018, 10:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 
 Post #820600 Wysłany: 11 Mar 2017, 19:27; 
 Temat postu: Nie działa radio Blaupunkt Tokyo 110
Offline
Forumowicz

Imię: Daniel
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: mazowieckie [W]
Rejestracja: 11 Mar 2017,
Posty: 1
Witam serdecznie. Dziś stałem się posiadaczem nowego radia Blaupunkt Tokyo 110 (z racji, że fabrycznie siedzi kaseciak Blaupunkt). I problem jest taki, że radio się nie włącza. Fabryczne działa bez problemu. Powiem więcej, jeśli chodzi o kostkę zasilania od Punta są tam 4 piny w kostce: 12V, pamięć, masa,antena. Napięcia sprawdzałem dokładnie, stałe 12+v, 5v (antena),masa i właśnie ostatnia sprawa, jeden pin raz pokazuje 5v a raz 12v. Tak czy siak pomiar sprawdzany przy wyłączonym zapłonie. I nie mam pojęcia co jest nie tak.


Góra
 Profil  
 

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by phpBBservice.nl
Forum Fiata Punto © 2006 - 2013
Tłumaczenie: phpbbhelp.pl
phpBB SEO