radasss po pierwsze jakbyś uzupełnił profil to wiedzielibyśmy o jakie autko chodzi. Jako że piszesz w dziale GP podejrzewam że masz Grande. A jeśli masz Grande to najprawdopodobniej masz jeszcze na niego gwarancję, więc po co masz kupować coś nawet za 100zł jak możesz to zrobić w ASO za free? No chyba że masz inną sytuację, to opisz. Bo dość lakonicznie przedstawiłeś swój problem.
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
radasss Forumowicz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 607
Tematy: 2
Jeżeli w okolicy Poznania jest ASO Fiat, gdzie mogę być podczas grzebania przy wozie to prosze o info. Mam stan podgorączkowy ( 37,5 ) bez picu, jeżeli mam auto zostawić na pastwę serwisowców, tak że wolę się popytać na forum. Oczywiście GP, wersja podstawowa, bez kół i silnika
Grzegorz1976 Ekstremista
Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 480
Tematy: 26 Skąd: Katowice
samemu i tak tego niezalozysz bo trzeba po zamontowaniu kolumne podlaczyc pod kompa bo w innym przypadku autko samo bedzie skrecalo np w prawo lub w lewo trzeba poprostu to skalibrowac
Ja tego nie rozumiem... od czego jest gwarancja... oddajesz auto i ma dzialac jak odbierzesz.
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach