Witam
Ja właśnie wróciłem niedawno z salonu zamówiłem dzisiaj swoje 1 auto padło na Fiat Grande Punto 1.3 16V 90KM Multijet Dynamic mam nadzieje że będzie udanym egzemplarzem muszę czekać na niego 3 miesiące to chyba będą najdłuższe miesiące w moim dotychczasowym życiu:)
pozdrawiam forumowiczów...
_________________ Grande Punto 1.3 16V 90KM Multijet Dynamic 3d
Fiat Siena 1.6 HL+LPG
Szczęście przychodzi w subtelności skrzydeł motyla...
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
daras Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 748
Tematy: 19 Skąd: Olsztyn
sucherro
Mam GP z tym właśnie silnikiem 1.3, w wersji 90 konnej i uważam, że jest to bardzo dobry wybór. Powinieneś być zadowolony
Ale żeby czekać aż 3 miechy??? To prawie koniec roku będzie.
_________________ Grande 1.3 JTD Multijet 16V
Energy '06
daras
Dla mnie największa paranoją jest to że sprzedają auto w zimie a na letnich oponach... To tak jak by kobietę w szpilkach na lodowisko puścić. Myślę że do 2 miesięcy się wyrobią gdzieś za granicą go "strugają" tylko dają sobie taki czas dla pewności na realizację.
W ziołem 3 drzwiowy czerwony Ska metalik. Poczytałem opinie na forum o różnych wersjach i mam wrażenie że powinien to być dynamiczny silniczek i ekonomiczny no i wyposażenie jest OK. A interesowała mnie tylko wersja multijet.
Jaki masz kolor i wersję nadwozia że tak spytam dużo już wykręciłeś kilosów?
Jutro muszę jeszcze do salonu jechać bo mi gość podmienił kartki i mam zamówienie bez pieczątki i podpisu. Ale do poniedziałku mogę jeszcze "zmieniać" wszystko...
Fiat Siena 1.6 HL+LPG
napewno bedzie dobrze ,silny ,synamiczny i mało pali pogratulowac wyboru szczerze gdybym w momencie kupna miał odpowiednią ilość kasy też kupiłbym ten model ale niestety ale nie bedę narzekał
_________________ GP 1.4 Dynamic
Tomo Puntoświr
Imię: Tomek
Dni na forum: 601
Tematy: 3 Skąd: NDM-Mazowieckie
A ja gdybym jeszcze raz miał kupować to wybrałbym jednak mocniejszą wersję Te 90 kucy już mnie niestety nie satysfakcjonuje. Jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia. Multijet 1,6 to byłby dobry wybór.
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty!
daras Puntoświr
Dni na forum: 748
Tematy: 19 Skąd: Olsztyn
Jak już wcześniej pisałem: dla mnie ten silnik 1.3 jest super.
Chciałbym mieć tylko tą jeszcze mocniejszą wersję 105 konną z Lanci Y.
Chip - tuningu trochę się boję.
OFF chyba się robi
_________________ Grande 1.3 JTD Multijet 16V
Energy '06
Tomo Puntoświr
Imię: Tomek
Dni na forum: 601
Tematy: 3 Skąd: NDM-Mazowieckie
daras, dla mnie też jest super. Ale są silniki w ofercie Fiata które są jeszcze bardziej super (nie mają tak wielkiej turbo dziury, spalają podobne ilości ON i mają więcej kucyków czyli to co każdy lubi).
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty!
Po pierwszych przejechanych 2000km i wrażeniach z dynamicznego silnika oraz małego spalania.Nie licząc tych spryskiwaczy z którymi prawie wszyscy mają problem
Jestem zdecydowanie na Tak i mam nadzieję że nic mojego zdania w przyszłości nie zmieni
Fiat Siena 1.6 HL+LPG
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach