Jako ze jestem nowy trzeba sie przedstawic, a raczej moje punto.
Wersja: Punto II ELX 1.2 8V 60KB 2001 3D Black, right-hand wheel
Samochod kupilem 19.09.2006r. Przebieg obecny ok 77100mil (ok 125000km). Awaryjnosc: do tej pory nic sie nie dzialo, ale obecnie musze wymienic miske oleju i pare uszczelek bo zaczyna kapac olej.
Wyposazenie:
elektryczne szyby, immobiliser, ABS, wspomaganie elektryczne dual drive, regulacja kierownicy, regulacja wysokosci przedniego fotela, centralny zamek, radio cd mp3 pioneer + 2 glosniki pioneer w tylnej polce + standardowe 6 glosnikow punto + subwoofer fiat + zmianiarka do plyt blaupunkt; maly spoiler z tylu (fiat).
to chyba wszystko co moge napisac, nic innego nie przychodzi mi do glowy.
powiem, ze ciezko sie bylo przyzwyczaic na poczatku. jedziesz sobie, jedziesz i nagle przychodzi pora na zmiane biegu i tu ciach reka na drzwi zamiast na drazek hehe
świetny, a kierownica faktycznie "obco" wygląda
będziesz przerabiał na PL?
_________________ Punto mk1, 1.1 '99r. "Sole" + LPG
http://fiatpunto.com.pl/topic1976.html
Nowe fotki komentujcie i głosujcie w ankiecie jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił
hehe nie bede przerabial na pl mieszkam w krainie deszczowcow czyli w szkocji i wlasnie przed chwila podjelismy decyzje z moja narzeczona ze kupujemy grande punto 1.4 16v sporting chemical gray dostalem dobra oferte za obecne autko o ile dostane kredyt to bede posiadaczem nowej kropki
punciak stary zaczal sie psuc po woli, dzis pan z serwisu dobil mnie cena za wymiana paru uszczelek i miski olejowej (ponad 300 funtow) i to nie wszystko co powinienem wymienic, ale generalnie samochodzik super punto rulez!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach