Scholl W6+

Opis produktu :
W6 + to wysokiej klasy selant do szybkiego i skutecznego zabezpieczenia powłok samochodowych. Naturalny wosk carnauba, woski syntetyczne i mocno usieciowane polimery ochronne lakieru zapewniają bogaty, głęboki i długotrwały połysk.
W6 + to wysokiej klasy selant do szybkiego i skutecznego zabezpieczenia powłok samochodowychNaturalny wosk carnauba, woski syntetyczne i mocno usieciowane polimery ochronne lakieru zapewniają bogaty, głęboki i długotrwały połysk.
ZALETY:
- Bardzo skuteczne polimery, woski Carnauba i woski syntetyczne zapewniają maksymalną ochronę lakieru
- Rewelacyjnie wspaniały połysk
- Łatwość aplikacji i polerowania nawet na gorącej powierzchni bez rozmazywania
- Nie pozostawia mikro zarysowań w porównaniu do wielu innych wosków i selantów!
Teraz ode mnie :
Bardzo przyjemny , rzekł bym truskawkowy zapach ( przynajmniej tak mi się wydaje

) , bardzo łatwy do rozprowadzenia po powierzchni, szybko wysycha i bardzo łatwo się go poleruje.
Praktycznie można powiedzieć jeżeli chodzi o aplikację, że to jak środek dla leniwych

łatwy w użyciu

Zanim zastosowałem auto przeszło :
- mycie Szampon Zymol
- glinka
- zrobiłem delikatne odświeżenie lakieru ( Deox 2,Deox 3)
- Cleaner AG SRP
Przed nałożeniem wosku i przed odświeżeniem lakieru :

Brak zdjęć w trakcie.
Tutaj już PO :

Akurat padał deszcz na drugi dzień.

A tutaj po kolejnym myciu i nałożeniu 2 warstwy :

Co do trwałości to się chwilowo nie wypowiem, za krótko żeby cokolwiek powiedzieć.
Połysk jest bardzo fajny, tak samo jak i gładkość/śliskość powierzchni.
Jak wiadomo na srebrnym ciężko cokolwiek powiedzieć więcej,ale po zastosowaniu widać troszkę ciemniejszy ( głębszy ) odcień koloru.
Zobaczymy za jakieś 2-3 tyg jak będzie z nim dalej