You Tube • eLearn • FAQ •  Szukaj •  Zarejestruj się •  Zaloguj się 

Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość

Post #299394 Wysłany: 16 Paź 2009, 22:33; 
 Temat postu: Świąteczna Akcja FFP - Pomoc dla dzieci z domu dziecka
Birdkiller
Awatar użytkownika

Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Esseesse
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Żory
Witam wszystkich użytkowników forum.
Chciałbym Wszystkim przedstawić propozycję jaką Śląscy posiadacze Punto zasugerowali w jednym z tematów.

Otóż na 5 Grudnia chcemy z organizować Przedświąteczny Mikołajkowy Zlot Puntolotowy. Zlot ów odbędzie się na śląsku w miejscowości JEDLINA (niedaleko Pszczyny). Temat co prawda wylądował w zakładce - ZLOTY/ŚLĄSKIE, niemniej chcemy wszystkich (z całej Polski) bardzo serdecznie zaprosić/zachęcić do wzięcia udziału w tym zlocie.

Przejdźmy jednak do sedna sprawy. W tym samym wątku poruszyliśmy pewien temat, który pragniemy i z całego serca chcemy zrealizować. Jednak aby mówić o jakimkolwiek sukcesie nie tylko tej akcji, ale również tego naszego wspaniałego forum, potrzebni są ludzie. Otóż rozpoczęliśmy dobrowolne, nielimitowane składki pieniężne, które chcemy przeznaczyć na jeden z przy miejscowych (ze względu na miejsce spota) domów dziecka dla potrzebujących dzieci. Wstępnie ustaliliśmy, że za zebrane pieniążki podarujemy placówce/dzieciakom to czego najbardziej potrzebują. Zostały już przeprowadzone początkowe rozmowy z ośrodkiem i jest on naprawdę ucieszony naszą inicjatywą. Powiedzieli, ze najbardziej cieszyli by się z przyborów szkolnych, gier edukacyjnych, książek, puzzli, etc. Dlatego myślę, że warto wziąć w takim przedsięwzięciu udział, szczególnie dla tych małych, słodkich dzieciaczków.

Jeszcze raz chciałbym przypomnieć. Składki są dobrowolne, każdy chętny może wpłacić taką kwotę jaką uznaje za stosowną. Każdy podarunek będzie mile widziany. Liczymy oczywiście na jak największa ilość osób na grudniowym zlocie, niemniej jeśli ktoś nie jest wstanie przyjechać (odległe rejony Polski) a chce się dołączyć do akcji to jak najbardziej do tego zachęcamy i dziękujemy! Jednocześnie chciałbym prosić o nie wprowadzanie niepotrzebnego zamętu sztucznymi pytaniami. Jest to regionalna inicjatywa ale liczymy także na szerszą pomoc. Ośrodek i miejsce są to elementy/miejsca ustalone już wcześniej i nie podlegają one żadnym dyskusjom na temat ich zmiany.

Mam nadzieję, że Admini poprą ów temat i pozostawią go nie naruszonym w celach informacyjnych dla wszystkich! Powiem jeszcze parę słów od siebie. Próbowaliśmy/próbujemy organizować wspólnie rożne akcje. Zloty ogólnopolskie, chęć stworzenia stowarzyszenia ... ale tak naprawdę teraz, przez tą akcje, potwierdzi się to, czy jesteśmy w stanie funkcjonować jako jedna, wielka, solidna grupa społecznościowa FFP. Ja mam taką nadzieję.

Aby uniknąć niepotrzebnych dyskusji, podajemy numer konta, na które można wpłacać pieniądze. Wpłatami zajmuje się nasz kolega GAGARIN. Chciałbym także powiedzieć, że wpłaty są całkowicie anonimowe. To znaczy będzie tylko lista użytkowników którzy wpłacili ale bez żadnych informacji ile, kiedy i dlaczego. Łączna suma zebranych środków, będzie na bieżąco co jakiś czas uaktualniana.

Oto dane do przelewu:

Tomasz Michalik
78 1140 2004 0000 3202 5111 1588 (mBank)

W tytule prosimy wpisywać: FFP XXX (gdzie XXX to nick z forum)

Wpłaty przyjmujemy do 22 listopada

Po więcej zapraszam bezpośrednio do tematu:
http://fiatpunto.com.pl/topic18384.html

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)