|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:03
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
KarolGt |
#724529 Wysłany:
04 Kwi 2014, 21:38; Temat postu: Nowi na Forum |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Karol
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 90KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Sieradz Rejestracja: 12 Lip 2011, Posty: 294 Pomógł: 5
|
Witam Czasami przeglądam nowe posty i sporo ląduje w koszu. Mam propozycje aby zupełnie nowych forumowiczów traktować z małą taryfa ulgową. Jak wiemy często pierwsze posty podyktowane są nagłą usterką nowo zakupionego samochodu. Proponuję aby nie usuwać ich wpisów z automatu ale nakierować bądź podrzucić link mimo iż wątek mógł być poruszany już 100 razy. Takie osoby często nawet nie wiedzą jakich tagów szukać. Po np 5 postach wymagać już więcej. Oczywiście nie dotyczyło by to rażących naruszeń regulaminu. Tak piszę bo czasami wiem jak potrafią potraktować moderatorzy na elektrodzie, aż zniechęca do korzystania z forum. A dobrze by było gdyby użytkowników przybywało. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
|
KAT |
#732432 Wysłany:
03 Cze 2014, 16:11; Temat postu: Re: Nowi na Forum |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Krzyś
Samochód: Inny Fiat
Silnik: Inny
Województwo: dolnośląskie [D]
|
Witaj. Nikt nie odpowiedział więc ja napiszę... . Zawsze pojawią się NOWI na forum i dobrze, bo to zawsze zastrzyk "świeżej krwi". Pytanie - jakiej? Jakie mamy społeczeństwo-każdy wie... . Społeczeństwo mamy ROSZCZENIOWE a więc wymagające ale nic sobą nie wnoszące a do tego LENIWE jak diabli. Ciężkie czasy dla forów wszelakich... .
|
|
Góra |
|
 |
Tomek040982 |
#732525 Wysłany:
04 Cze 2014, 09:44; Temat postu: Re: Nowi na Forum |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Wersja: Active
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa/Marki Rejestracja: 06 Mar 2008, Posty: 696 Pomógł: 6
|
KarolGt, z jednej strony masz rację , z drugiej nie do końca. Jest regulamin który akceptujemy przy rejestracji , do czegoś on zobowiązuje prawda? W każdej chwili można go ponownie przeczytać. Dlaczego nowi mają być traktowani inaczej? Bardzo dużo osób jest po prostu tak leniwi że nie chce im się szukać bo po co. Nie wiem jak jest na elektrodzie o której wspominasz, ale wydaje mi się że tutaj z moderatorami nie ma problemu, a siedzę tutaj już kilka ładnych lat.
_________________ Czerwony Fiat 126P Silnik 0.65 21 KM 1982r. Biały Fiat Panda 0.8 34 KM 1986r. Zielone MK1 1.6 88KM 1995r. Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.

PuntoMazowszeTeam
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|