|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 11:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
cyklista |
#497805 Wysłany:
15 Sie 2011, 17:21; Temat postu: Prożba o poradę w sprawie diagnozy kompa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Łódź-Zakopane Rejestracja: 06 Sie 2008, Posty: 148
|
Witam.Wiem że już było wiele na forach na ten temat.Ale niestety od kilku dni czytam i mam mętlik w głowie.Wnerwia mnie ze pomimo że zrobiłem sobie już sam remont silnika,skrzyni itp. to ze za samo podpięcie kropki pod kompa muszę płacić.Chce z tym skończyć i nawet taką błachą rzecz też robić sam.O ile z kabelkiem i oprogramowaniem do instalacji LPG jak czytam nie ma problemu to o podpięciu kompa w moim punciaku to różnie piszą.Moje autko to PUNTO 1.1 z 1995 roku.Czy może mi ktoś poradzić jaki kabelek kupić?Bo wiele tego na allegro ale jak czytam po forach to podobno wszystko jest nic nie warte.Wiele tu jest na forum opisów na ten temat ale wszystkie posty są dość stare a na allegro są wciąż nowe produkty.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
don_Crok |
#498043 Wysłany:
16 Sie 2011, 18:58; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Gabriel
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 24 Lut 2011, Posty: 6
|
Witam,
Ja niedługo kupuję coś takiego:
http://fiatpunto.com.pl/topic28398.html
Jeśli nie jesteś pewien zapytaj autora czy będzie działać, moję Punto jest też z 1995 , ale model 75 SX. Wielką zaletą tego zestawu jest cena, w Krakowie cena około 50 zł, a poza tym jest na USB nie jak Uniscan na 2 COM w starym komputerze.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|