|
Obecny czas: 13 Cze 2025, 13:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
adiKATO |
#617766 Wysłany:
07 Paź 2012, 14:09; Temat postu: obudowa do pompy paliwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: adrian
Samochód: Inny Fiat
Silnik: 1.2 16V 86KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: śląskie [S]
|
Witam wszystkich! Jak w temacie mam problem z pompa. Otoz pekniety jeden z króćców. przez co mam minimalne ubytki paliwa. Najgorsze, ze czuc paliwem w srodku. szukalem na wymiane ale nie da sie kupic samej obudowy... moze jakis klej, czy cos?
_________________ przesiadka z punto na bravo... szesnastozaworowe lustro........
|
|
Góra |
|
 |
|
|
bunczu |
#617785 Wysłany:
07 Paź 2012, 15:46; Temat postu: Re: obudowa do pompy paliwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
Miałem to samo jak jeden z mechaników wymienił mi filtr paliwa...urywając kroćce od pompy paliwa. Skończyło się zakupem nowej pompy bo tej obudowy nie dostaniesz, a na autoszrotach sprzedają całość w cenie rzędu 150-170 zł co jest śmieszne bo nowa pompa kosztuje dokładnie tyle samo - Febi.
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
Góra |
|
 |
adiKATO |
#617811 Wysłany:
07 Paź 2012, 18:32; Temat postu: Re: obudowa do pompy paliwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
|
Góra |
|
 |
bunczu |
#617813 Wysłany:
07 Paź 2012, 18:48; Temat postu: Re: obudowa do pompy paliwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
adiKATO napisał(a): po pierwsze nie wiem, jak mogles oddac z tak błachą sprawa auto do mechanika. Po drugie nie wiem skad masz takie ceny czesci... ja znam np takie http://moto.allegro.pl/pompa-paliwa-kompletna-fiat-punto-seicento-spi-i2645220407.htmlBrak kanału? Brak garażu? Przede wszystkim, ze względu na pracę, brak czasu. Allegro? Dolicz wysyłkę, będzie to co w sklepie bo w sklepie za pompę Febi dałem 150.
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
Góra |
|
 |
adiKATO |
#617818 Wysłany:
07 Paź 2012, 23:28; Temat postu: Re: obudowa do pompy paliwa |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
bunczu napisał(a): adiKATO napisał(a): po pierwsze nie wiem, jak mogles oddac z tak błachą sprawa auto do mechanika. Po drugie nie wiem skad masz takie ceny czesci... ja znam np takie http://moto.allegro.pl/pompa-paliwa-kompletna-fiat-punto-seicento-spi-i2645220407.htmlBrak kanału? Brak garażu? Przede wszystkim, ze względu na pracę, brak czasu. Allegro? Dolicz wysyłkę, będzie to co w sklepie bo w sklepie za pompę Febi dałem 150. przpraszam, ale 119+9=128 a w sumie nie wazne. Poza tym to, ze moge wymienic, wiem. mialem na mysli jakies inne rozwiazanie. zastanawialem sie nad nyplem hydraulicznym... moze go wkrecic i na to wezyk.. sam nie wiem. szkoda mi dac ponad 100 zl za nowa pompe jak obecna jest ok, tylko taki w sumie drobiazg sie zepsul... [ Dodano: 07 Paź 2012 23:28 ]znalazlem na innych forach info, ze poxipol nie da sie beznynie. jutro experyment 
_________________ przesiadka z punto na bravo... szesnastozaworowe lustro........
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|