|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Paka |
#207669 Wysłany:
12 Sty 2009, 23:12; Temat postu: Nagrzewnica,gdzie weze do niej? |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Brzesko Rejestracja: 11 Sty 2009, Posty: 28
|
Witajcie,od niedawna mam kropke i pochłoneła juz kupe kasy w tym roku,teraz kiedy zima wychodza kolejne wady,ja w kilku przypadkch o ktorych czytałem na forum na pokretle predkosci nawiewu 1 i 2 nie działaja,juz wiem ze mam cos tam wymienic .Ale nie oto moje pytanie,mianowicie:
gdzie znajde weze dochodzace do nagrzewnicy,bo wydaje mi sie ze to sa te 2 ktore wchodza do srodka a znajduja sie za filtrem powietrza jak patrze z przodu,i jesli to te to ma byc w nich jakis płyn? bo na jednym z nich był koreczek odkreciłem ale nic tam nie było,chodz slady jakiejs cieczy sa,dzieki za pomoc;]
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Łodziak |
#207688 Wysłany:
12 Sty 2009, 23:53; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Samochód: Inny
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Łódź Rejestracja: 08 Mar 2008, Posty: 1501 Pomógł: 31
|
Paka napisał(a): gdzie znajde weze dochodzace do nagrzewnicy,bo wydaje mi sie ze to sa te 2 ktore wchodza do srodka a znajduja sie za filtrem powietrza jak patrze z przodu tak to sa przewody od nagrzewnicy Paka napisał(a): ma byc w nich jakis płyn? tak w nich normalnie powinien znajdowac sie plyn chlodzacy Paka napisał(a): na jednym z nich był koreczek
ten koreczek to odpowietrznik
_________________ punto I sx 1.1 55KM '97 - było Seat Ibiza 1.4 16V 101KM 2003r. - jest

Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Góra |
|
 |
Paka |
#207723 Wysłany:
13 Sty 2009, 11:36; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Brzesko Rejestracja: 11 Sty 2009, Posty: 28
|
spoko,ale nie było nic, dzis rano wyjechałem kropkiem do miasta i okazało sie ze gdzies wyciekł płyn chłodniczy,zaczeło stukac,pukac i stanoł.Mechanik powiedział ze do wymiany najlepiej cały silnik bo 4 raz juz mi go zagotowało;/,wiec szukam nowego silnika punto 1 sx
_________________ Kropek I SX 1.1 55KM 94r,silnik 97r
Najszybszy w mieście
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|