A wiec zaczne od tego, ze poszla mi uszczelka pod glowica i po jej sciagnieciu na cylindrach byla woda, glowice oddalem i teraz jest zrobiona na cacy. wszystko popodpinane, i teraz problem jest nastepujacy-
Na niskich obrotach szczegolnie jak jeszcze nie zdarzylem przejechac punciakiem wiekszej odleglosci aby sie rozgrzal. Tak jakby szarpal delikatnie i spadal z obrotow, czasem sie zdarzy ze spadnie z obrotow i zgasnie ale nie jest to jakies czeste, Auto na benzynie i gazie ma taki sam objaw, a wiec pompa filtry itd odpadaja. Autko rowniez nie ma juz takiej samej mocy po wcisnieciu gazu bardziej buczy niz przyspiesza, nie mowie tu o jakiejs tragedi ale spadek mocy jest odczuwalny szczegolnie na 4 i 5 biegu. Dzis bylem na komputerze i wyskoczyly mi nastepujace bledy:
-Obwod przekaznika par paliwa
-Obwod wtryskiwacza
-Obwod sonda lambda
-Napiecie akumulatora
Po ich usunieciu nadal sie pokazuja a wiec cos nie halo
Swiece,kable oraz filtr powietrza wymienilem do tego Napiecie jest ok na komp 13.60-13.96 bez obciazenia z obciazeniem nie spada ponizej 12.5 wiec ok jest.
Pomozcie co to moze byc moze instalacja LPG cos nawala jesli sa bledy wtryskiwacza i sondy bo LPG tez dziala na ich obwodach.. Ja brak pomyslu
Problemy sie tez zdarzaly przed zrobieniem glowicy a wiec nic nie zepsulem

wczesniej mialem jeszcze dodatkowy problem odnosnie tego ze zeby odpalic to nieraz musialem sie nakrecic kluczykiem ale sie udawalo. Teraz nawet nie ma tego problemu. Pewnie wina przedostajacej sie wody przez uszczelke.
http://www.youtube.com/watch?v=izn5sr-rZEE