|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 23:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bunczu |
#547438 Wysłany:
11 Lut 2012, 14:57; Temat postu: Diagnostyka silnika, Wrocław i okolice - wykonanie |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
Witam.
Panowie, mam pytanie - czy orientuje się ktoś z Was, gdzie można to tanio wykonać, albo może ktoś z Was jest to w stanie zrobić? Ceny u mnie za paru minutowy skan lekko powalają...
Myślę o skanie ze względu na lekko żażący czujnik temperatury płynu chłodzącego, o którym pisałem we wcześniejszym temacie. Czujnik ten zapala się lekko bladym światłem, nie takim jak po zaciągnięciu ręcznego. Wyjąłem termostat - sprawy - i nawet lekkiego żażenia już nie ma. Stąd raczej albo coś jest z elektryką, albo może pompa wody z termostatem niedomaga, kij wie - węże są ciepłe z termostatem. Nie chce uszkodzić silnika, więc na chwilę obecną jeżdżę bez termostatu - jeden silnik poszedł do piachu, kupując auto naciąłem się. Teraz mam sprawny, dobry, od jednego z forumowiczów i nie chce by mu się coś przydarzyło.
Dziękuję.
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
eumo |
#551121 Wysłany:
21 Lut 2012, 18:45; Temat postu: Re: Diagnostyka silnika, Wrocław i okolice - wykonanie |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Dawid
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
|
Znam mechanika ale dość daleko bo 40 km od wrocławia.
|
|
Góra |
|
 |
bunczu |
#551123 Wysłany:
21 Lut 2012, 18:48; Temat postu: Re: Diagnostyka silnika, Wrocław i okolice - wykonanie |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
Bardziej chodzi mi o diagnostykę komputerem.
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|