|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 19:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
muminek |
#63139 Wysłany:
12 Lis 2007, 16:09; Temat postu: Świece, kable aparat zaploniowy w punto 1.2, 75 z gazem |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: lubelskie Rejestracja: 11 Paź 2007, Posty: 19
|
Oststnoi wymieniłam równolegle świece, kable i w instslacji gazowej parownik. Teoretycznie pali ok. I teoretycznie wszystko powinno działać ok. Ale tak nie jest  Na niskich obrotach szarpie, strzela, parska - katastrofa! Najgorzej w mieście. Gazownik twierdzi ze mimo wszystko to świece lub kable a nawet mozlwe ze aparat zaplonowy. Czy ktos miał z Was podobny problem? Jakie wstawiacie świece do zagazowanego kropka - podobno nie każde są dobre. Jakie kable? I czy aparat zapłonowy wymieniacie cały czy może wystarczy jakąś cewkę?
_________________ Punto 1.2, 75
|
|
Góra |
|
 |
|
|
tbeza |
#63345 Wysłany:
13 Lis 2007, 00:02; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: zielona góra Rejestracja: 30 Maj 2007, Posty: 326
|
mi tez zaczyna strzelac w wydech jak za wysoki bieg jest
ja stawiam na cewke u siebie...
ale w sumie jeszcze nie chce ryzykowac i wymieniac... chetnie bym sie z kims zamienil cewka na 5 minut w celu przetestowania
moze ktos chetny ?:)
|
|
Góra |
|
 |
muminek |
#63350 Wysłany:
13 Lis 2007, 00:50; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
bardzo pomysłowo  ja reflektuje na taka zamianę... ale troche daleko mam do zielonej góry :alien:
|
|
Góra |
|
 |
tbeza |
#63377 Wysłany:
13 Lis 2007, 08:23; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: zielona góra Rejestracja: 30 Maj 2007, Posty: 326
|
to teraz czekamy zeby sie ktos zlitowal i zglosil z naszych okolic 
|
|
Góra |
|
 |
muminek |
#63566 Wysłany:
13 Lis 2007, 20:39; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
własnie wyczytałam na "naszym" forum, że to strzelanie i pierdzenie mojego kropka to moze być " dzieki" cewce zapłonowej - że nie za kazdym razem świeca daje iskre a jak wreszcie ja daje to wówczas skumulowany gaz wybucha z duzą siłą. I stąd to strzelanie, szarpanie, pierdzenie. potwierdzałoby to moje obawy o świece. Ktos miał podobne problemy? Wymienialiście cewkę? Czy cały aparat zapłonowy? Czytam forum ale cieżko mi dokopać sie do tematu mnie interesujacego. Wpisuje w wyszukiwarce "świece" i jakos niewiele mi odnajduje wątków... czyzbyście nie mieli z tym problemów???
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|