|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 19:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
speed |
#65992 Wysłany:
21 Lis 2007, 20:01; Temat postu: cieknący mono wtrysk fiat punto 1.1 8v |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
moim problemem jest cieknący wtrysk paliwa. Auto zostało podpięte na komputer błędy wykazały sonde i wtrysk sonda i wtrysk zostały wymienione po kolejnym podpięciu na komputer było zero błędów. Wszystko było dobrze przez ok 1 miesiąc.Teraz autko znowu nie odpala i zalewa mu świece wtrysk tak mocno leje ze odbija sie od przepustnicy i paliwo aż tryska do góry ! jak odpiąłem wtrysk i psikłem samostartu to autko na moment zapaliło ! przełożylem stary wtrysk który lał ale auto na nim jeździlo i jest to samo!!! Panowie pomocy ja jestem załamany !!! Crying or Very sad Rolling Eyes
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Tezet1956 |
#66132 Wysłany:
22 Lis 2007, 12:27; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Beskid Wyspowy Rejestracja: 24 Paź 2007, Posty: 992
|
Mam MPI, ale chyba w mono można odpiąć wtyczkę sterującą wtryskiwaczem, jeśli wtedy dalej będzie lał to wtrysk, jeśli nie to chyba komputer nawalił. Jest jeszcze możliwość zwarcia przewodu od wtrysku do kompa. Jeśli się gdzieś przetarł i masuje to otwiera wtrysk.
_________________ Punto I 1,2 75 KM SX MPI '94
Punto II 1,2 60 KM MPI '01
Suzuki Grand Vitara 2,5 V6 144 KM '04
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|