|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 16:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
MaXuS |
#75897 Wysłany:
29 Gru 2007, 16:14; Temat postu: Pompa zasilanie jest.. coś nią steruje jeszcze? ze nie dzial |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Bydzia Rejestracja: 31 Maj 2007, Posty: 123
|
na wyjsciu wtyczki do pompy mam okolo 13 V i nie mam pojeciu czemu nie chce brykac ;/ jak mocno docisne wtyczkę to na chwilke ale doslownie chwilke słychac jak by chciała pompować ale tak głosno dziwnie i po 2 sek przestaje.. Czy ona jest sterowana czyms z pod silnika czy tylko 12v i juz pompuje?
[ Dodano: 29 Gru 2007 16:14 ] Odrazu opiszcie mi jak ja wyjąc bo mam na wymianę nową.
_________________ MHM Tuning Optyczny;] "jak nie jeździ niech gra i wygląda!" -słowa pradziada
|
|
Góra |
|
 |
|
|
mariano italiano |
#75928 Wysłany:
29 Gru 2007, 17:35; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: śląsk Rejestracja: 17 Cze 2007, Posty: 280
|
Sprawdź przekaźnik pompy paliwa bezpiecznik.
|
|
Góra |
|
 |
WYTRYH |
#75935 Wysłany:
29 Gru 2007, 17:59; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
|
ja jestem mistrzem w wyjmowaniu pomp. to nic trudnego.
pod klapką masz ten cały pierdolnik. najpierw wyjmij wtyczkę a potem te 2 wężyki na szybkozłącze. trzeba wcisnąć te plastikowe cycki i pociągnąć. następnie trzeba wykręcić ten plastikowy pierścień. jest tam normalny gwint więc radze użyć młotka i przecinaka i bić w lewo. po odkręceniu wyjmij pierścień i możesz wyciągać ten cały plastik i tu radze poczekać aż ścieknie paliwo i uważać żeby nie zepsuć pływaka. jak to wyjmiesz to zobacz co masz w tym plastykowym osadniku na spodzie. trzymie sie tylko na kilku zaczepach. tam w środku ja miałem błoto. reszta jest juz prosta. powodzenia
_________________ Punto 1.1 96r. ABARTH
|
|
Góra |
|
 |
MaXuS |
#75993 Wysłany:
30 Gru 2007, 00:29; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Ok przekaźnik i bezpiecznik jak zapewnie komora silnika pod czarnym plastikiem?? zgadłem jesli tak to tam mam całe bezpieczniki, co do przekaźnika chodzi o biały? narysuj mi gdzie jest jesli to inny [ Dodano: 30 Gru 2007 00:29 ]A WYTRYCH jutro wyjmuje pompę z jednego i wsadzam do 2... (sąsiad roztrzaskał po dachowaniu kropka i jest trochę części) Dzięki za rade próbowałem ale bez młotka i przecinaka:):D
_________________ MHM Tuning Optyczny;] "jak nie jeździ niech gra i wygląda!" -słowa pradziada
|
|
Góra |
|
 |
WYTRYH |
#76125 Wysłany:
30 Gru 2007, 16:41; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
|
a skąd jesteś z wielkopolski??? dobrze mieć części pod ręką. powodzenia
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I ŻEBY SIE NAM KROPKI NIE PSUŁY
|
|
Góra |
|
 |
MaXuS |
#76155 Wysłany:
30 Gru 2007, 21:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Kuj pom. Bydgoszcz;] Wsadziłem pompę nową i bryka:) a stara mi sie spaliła.. plastik na dole stopiony ;./ za mało paliwa miałem w baku czy co???
|
|
Góra |
|
 |
WYTRYH |
#76292 Wysłany:
31 Gru 2007, 11:28; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
|
a czy jest możliwe że miałeś prawie pusty bak???
a jak wyglądał filterek pompy??? pozdro
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|