|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 21:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
gacol;] |
#42973 Wysłany:
03 Wrz 2007, 11:01; Temat postu: Gaz sie zacioł czy cóś?:/ |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: nowe chechło Rejestracja: 04 Mar 2007, Posty: 343
|
Wczoraj jade sobie grzecznie z Lublinca do TG no i musiałem sie ztarzymac bo jakis gosciu skrecał w lewo. Ze stanełem w miejscu a zaraz sie konczył teren zabudowany to postanowiłem moją Kropeczke troche przeczyśćić. Na jedynce 45 na dwójce 80 na trójce 130 no i zaczoł sie problem:/ Gdy wrzuciłem 4 auto ciongle przyspieszało bez gazu! Zwolniłem do 80 i miałem 5 tys obrotów! 60 i dalej 5 tys obrotów! Na luzi 5 tys obotów. Uczucie jak by mi sie gaz zacioł. Nacisnołem kilka razy gaz sprzegło zmieniłem biegi i po minucie chodził normalnie. Co to mogło byc? Czyżbym przesadził? Bedzie teraz Kropek zły na mnie?
_________________ Ósmego dnia Pan Bóg rozdawał wszystkim narodom na Ziemi języki i dialekty. Wszystkim… tylko dla Ślązaków zabrakło. Wysłali oni delegację z prośbą aby naprawił swój błąd. Pan Bóg się zawstydził, pomyślał i odrzekł:
-Jerrrrronie… wyboczcie chopy! Wszystko bez tyn pieroński bajzel! To w takim razie bydziecie godać tak jak jo…
|
|
Góra |
|
 |
|
|
cubus1 |
#42975 Wysłany:
03 Wrz 2007, 11:09; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: WND Rejestracja: 15 Maj 2007, Posty: 301
|
Prawdopodobnie a raczej napewno linka od gazu...
U mnie też tak jest jak wciskam do dechy
I Ciebie i mnie czeka jej wymiana...koszt linki to podobno 20zł. ale ciężko powiedzieć ile wymiana...samemu też za bardzo nie wiem jak to zrobić...
Chyba poczekam i zrobię to jak oddam go na wymiane uszczelki pod deklem zaworów i wtedy "przy okazji" podzie i linka 
_________________ Disposal in progress
|
|
Góra |
|
 |
sebek_200 |
#42978 Wysłany:
03 Wrz 2007, 11:16; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: płock Rejestracja: 03 Wrz 2007, Posty: 83
|
kolego sprawdz linke w komorze silnika przy koncu jest mała gumowa niby nakretka sprawdz ja, spróbuj dokręcic .
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#43208 Wysłany:
04 Wrz 2007, 19:41; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
pare rozmów już było o tym
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
Elwis84 |
#96658 Wysłany:
25 Lut 2008, 17:22; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: rybnik Rejestracja: 28 Gru 2007, Posty: 27
|
mi tez sie gaz zacinał i napisaliscie mi o tej gumce przy koncówce wywaliłem to i teraz juz jest ok gaz juz sie nie zacina i wogule lzej chodzi  dzieki 
_________________ Punto I Club 1,2 60KM
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|