|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
piterblum |
#216166 Wysłany:
06 Lut 2009, 09:33; Temat postu: Dziwne objawy z Punto II sportingiem... |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: WR Rejestracja: 06 Lut 2009, Posty: 4
|
Witam wszystkich ...mam 2 pytanka.. niedawno kupilem punto sportinga 2000rok 1,2 16v.i juz mnie niepokoja 2 rzeczy mam nadzieje ze pomozecie mi je rozwiazac .. a mianowicie
1)przy ruszaniu z 1 biegu przydlawia sie cos tak jakby zalewalo swiece i za chwile wystrzeli do przodu ..te objawy sa tylko przy ruszaniu z jedynki..
2) gdy jade okolo 70km/h na 3-4 nie ma znaczenia nawet i na 5 to gdy dodaje gazu slysze metaliczne wycie gdy tylko puszcze gaz przestaje..i tak wkolko..na luzie nawet do 5000 obrotow zakrece i nic a gdy jade i przyspieszam to ten metaliczny dzwiek sie pojawia..dochodzi tak jakby z lewej strony wydaje mi sie ze dobiega z lewego przedniego kola..czy to moze byc lozysko??? nie wiem nie mam pojecia..pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi..
|
|
Góra |
|
 |
|
|
fajgi |
#217197 Wysłany:
09 Lut 2009, 16:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: ukaszeeeekk
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica-> CBR Rejestracja: 05 Sty 2009, Posty: 1252
|
łożysko albo totalny brak klocków hamulcowych....a to szarpanie to pewnie świece ciulowe albo kable lub syf na przepustnicy...tak ja mysle...
_________________ Twardo i nisko...jak mówi Pismo... Ojciec niestety kupił Goilfa MK IV, bo kropka skasował mu gówniarz....a ja obecnie. Polo 6N mojego projektu
|
|
Góra |
|
 |
piterblum |
#217428 Wysłany:
10 Lut 2009, 08:21; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: WR Rejestracja: 06 Lut 2009, Posty: 4
|
ok jutro zmieniam klocki i zobaczymy co i jak ...jezeli nadal to bedzie to wezme sie za lozyska..dzieki pozdro
a tak przy okazji dzisiaj szukalem i nie moge znalezc gdzie jest przeplywomiez to jest moj pierwszy fiacik takze .......dzikei
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|