|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
matii |
#218574 Wysłany:
13 Lut 2009, 11:58; Temat postu: wskaznik paliwa |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam
prosze o pomoc. niedawno kupilem ten wspanialy samochodzik ale od samego poczatku mam z nim maly problem. Wskaznik benzyny wskazuje caly czas pusty bak a kontrolka rezerwy caly czas miga.na poczatku myslalem ze po prostu nie ma benzyny ale jak pojechalem na cpn to bak byl pelen. czy ktos wie gdzie mam rece wlozyc i to naprawic??
z gory wielkie dzieki
pzd.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
sebaszczepan |
#218594 Wysłany:
13 Lut 2009, 13:17; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Pobiedziska Rejestracja: 16 Lis 2007, Posty: 79
|
Ja widzę dwa wyjścia: coś nie łączy na kostce od licznika (może w liczniku) lub szwankuje czujnik od poziomu paliwa. Dziwne jest to miganie, jest ono regularne czy po prostu miga tak jakby coś nie stykało??
Góra |
|
 |
matii |
#218637 Wysłany:
13 Lut 2009, 15:52; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
miga regularnie caly czas. Tez mysle ze cos nie laczy ale co to nie mam pojecia.
|
|
Góra |
|
 |
kred |
#219434 Wysłany:
15 Lut 2009, 19:54; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
U mnie był taki przypadek że wskazówka paliwa czasami pokazywała pusty bak przy zalanym pełnym. Problem był w komputerze - a właściwie w przewodach łączących styki z płytką. Kilka z nich było urwanych, kilka pewnie nie łączyło dobrze. W zakładzie w Tychach mi to polutowali, ponaprawiali i teraz jest ok. Dziwię się teraz że na desce nic się nie świeciło alarmującego przez bardzo długi czas i samochód dobrze jeździł.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|