|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 19:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
krzysiek82 |
#292997 Wysłany:
27 Wrz 2009, 14:39; Temat postu: Montaż czujnika ciśnienia i temperatury oleju. |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzyś
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Cult
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: łódź i okolice Rejestracja: 20 Sty 2009, Posty: 282
|
Witajcie
Chciałem sobie zamontować wskażniki temperatury oleju oraz ciśnienia oleju. Ni e wiem jednak w jakim rozmiarze powinny one być. Wiem, że jest na nie miejsce w okolicy filtra oleju. Jeśli ktoś posiada takową wiedzę, będę wdzięczny za podzielenie się nią 
_________________ Instalacje gazowe LPG - profesjonalnie, strojenie AFR GSM: 600-827-446
|
|
Góra |
|
 |
|
|
maxx_krk |
#296117 Wysłany:
07 Paź 2009, 15:02; Temat postu: Re: Montaż czujnika ciśnienia i temperatury oleju. |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 11 Sty 2008, Posty: 503
|
krzysiek82 napisał(a): Witajcie Chciałem sobie zamontować wskażniki temperatury oleju oraz ciśnienia oleju. Ni e wiem jednak w jakim rozmiarze powinny one być. Wiem, że jest na nie miejsce w okolicy filtra oleju. Jeśli ktoś posiada takową wiedzę, będę wdzięczny za podzielenie się nią 
Zakupilem wskazniki , ale raczej kupujac nie wybierasz zadnych rozmiarow poza wymiarem samego wskaznika.. co do podpinania czujnika to jeszcze nie patrzylem ale prawdopodobnie trzeba kupic taki adapter, ktory sie montuje pod filtr oleju i tam sie wkreca czujnik od temp i cisnienia.. koszt na allegro kolo 80 zl.
_________________ -------
Moje Punto Mk2 : http://fiatpunto.com.pl/post176091.html#176091
&
-->Grawerstwo ręczne i maszynowe/Pieczątki www.sieprawski.pl
-->GSM Telefony, Akcesoria, Sim-locki i naprawy
ZAPRASZAM !
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|