|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 21:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jaculek |
#351646 Wysłany:
02 Kwi 2010, 23:56; Temat postu: świece żarowe |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: kuj-pom Rejestracja: 11 Lip 2009, Posty: 28
|
czy ktoś z was wymieniał osobiście świece żarowe i czy mrugająca kontrolka świec po odpaleniu sygnalizuje słabszą świecę czy też może przepaloną
|
|
Góra |
|
 |
|
|
jackyl |
#351735 Wysłany:
03 Kwi 2010, 10:16; Temat postu: |
|
|
ja nie wymieniałem ale mam ten sam problem - po odpaleniu silnika kontrolka swiec mruga 30 razy.
podlączyłem sie nawet ostatnio do kompa i wyskoczył mi błąd na tych swiecach (niestety nie pamietam kodu bledu) - po wykasowaniu bledu przy nastepnym odpaleniu blad znowu sie pojawia i tak w kolko
u siebie obstawiam że ktoraś ze świeczek jest juz na tyle slaba ze generuje blad - co najlepsze zima caly czas mialem ten blad a auto odpalalo nawet poniżej -20st ale fakt jest taki że swiece grzały bardzo długo.
gdyby ktoras ze swiec byla całkowicie walnięta to były by problemy z odpalaniem. zarowno w pierwszym jak i drugim przypadku zawsze bedzie mrugac kontrolka wiec predzej czy pozniej wymiana jest konieczna.
narazie nie wymieniam ale przed zima zrobie porzadek z tymi swiecami
|
|
Góra |
|
 |
jaculek |
#352084 Wysłany:
03 Kwi 2010, 21:23; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: kuj-pom Rejestracja: 11 Lip 2009, Posty: 28
|
czyli tak samo jak u mnie zimą też nie było problemu
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|