|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 21:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Knapa6 |
#483852 Wysłany:
22 Cze 2011, 16:10; Temat postu: 1,3 M-Jet Problem ze sprzęgłem |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: P-na Rejestracja: 14 Lut 2009, Posty: 4
|
Witam forumowiczów.
Mam do kupienia w atrakcyjnej cenie Fiata Grande Punto 1,3 M-Jet 6 biegowe 90km. W aucie kończy się powoli sprzęgło a słyszałem że jest tam koło dwumasowe. Czy w razie awarii koło dwumasowego mogę go zastąpić zwykłym kołem zamachowym. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kox |
#483855 Wysłany:
22 Cze 2011, 16:18; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Croma
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: SZ //\\ STA Rejestracja: 15 Sie 2007, Posty: 4866 Pomógł: 39
|
z tego co tu na forum pisano to jest to zależne od tego jaka masz skrzynie biegów, jeśli 6tke to masz dwumas, jesli 5tke to zwykłe koło
_________________ Jest sadza - jest zabawa
|
|
Góra |
|
 |
fullxda |
#483857 Wysłany:
22 Cze 2011, 16:24; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 90KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: śląsk Rejestracja: 26 Kwi 2010, Posty: 357 Pomógł: 5
|
jak dwumas jest ok to wymień tylko sprzęgło ja słyszałem że w 1.3 dwumas jest taki sam jak do 1.9 i w tym małym motorku rzadko nawala z racji dużo mniejszej mocy i momenu niż 1.9 ps.nie ma jako zamiennika koła jednomasowego w tym motorze w tdi wv jest
_________________ Kiedy się rodziłem to płakałem a wszyscy się śmiali. Kiedy umrę to ja będę się śmiał a Wy będziecie płakali .. LOS AMIGOS
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|