|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 21:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Popmean |
#502001 Wysłany:
31 Sie 2011, 21:44; Temat postu: Szum z alternatora + naciaganie paska klinowego. |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Witajcie. Dzis nasz rodzinny kropek zmusil mnie do wymiany alternatora. Zaczal szumiec jak pralka podcxzas wirowania... Pytanie moje dotyczy tego co to w nim buczy? Co sie psuje? Obudowa nie pekła, ale zaczal szumiec oczywiscie typowe objawy niedomagania altka typu wlaczajace sie wskazniki abs nie dzialajace wspomaganie itp... Bede to robil sam i mam pytanie takze dotyczace naciagu paska klinowego.. JAk to sie robi w tym Fiaciku? NAciaga sie jakos rolkami czy przesuwajac alternator? Znam sie dobrze na Lanosach i tam jest ucho altka ruchome i naciagiem alternatora naciaga sie pasek. Jak to jest w kropku? Kropek 1,4 8v
_________________ http://www.polskajazda.pl/Samochody/Daewoo/Lanos/91287
|
|
Góra |
|
 |
|
|
rafal-pl |
#502025 Wysłany:
31 Sie 2011, 22:39; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Rafał
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: W-wa Rejestracja: 02 Lis 2009, Posty: 1180 Pomógł: 9
|
Popmean napisał(a): Dzis nasz rodzinny kropek zmusil mnie do wymiany alternatora. Zaczal szumiec jak pralka podcxzas wirowania...
Łożyska wymien i będzie cacy 
_________________ minus do minusa plus do plusa a resztę na masę 
[SPRZEDAM] Osłona słupka przedniego Grande Punto (flok, CA)
|
|
Góra |
|
 |
Popmean |
#502039 Wysłany:
31 Sie 2011, 23:11; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
rafal-pl napisał(a): Popmean napisał(a): Dzis nasz rodzinny kropek zmusil mnie do wymiany alternatora. Zaczal szumiec jak pralka podcxzas wirowania... Łożyska wymien i będzie cacy 
MAsz jakies dobre konkretne lozyska na mysli ?:)
_________________ http://www.polskajazda.pl/Samochody/Daewoo/Lanos/91287
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|