|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 18:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bumar1 |
#713908 Wysłany:
01 Lut 2014, 19:32; Temat postu: Przewody wysokiego napięcia PUNTO GRANDE 1400 / 77km |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: GRUDZIĄDZ Rejestracja: 29 Lip 2008, Posty: 130
|
Witam, ma przejechane 70 000. Wymieniłem już świece na oryginalne i ciągle mam wrażenie jakby niektóre zapłony wypadały. Czasami chodzi ładnie równo, czasami coś się dzieje. Chcę wymienić przewody wysokiego. Poprzedni miałem PUNTO II i próbowałem różne przewody. W końcu kupiłem oryginalne i było OK ale drogo. Co sądzicie o przewodach do GRANDE. Czy też tylko oryginały. Chociaż i oryginały widziałem w różnych cenach. Czy są jakieś gorsze i lepsze oryginały ? Proszę o wasze sugestie i doświadczenia. Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kmarcin76 |
#719952 Wysłany:
06 Mar 2014, 14:00; Temat postu: Re: Przewody wysokiego napięcia PUNTO GRANDE 1400 / 77km |
|
 |
Puntoświr |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Estiva Blue&Me
Województwo: opolskie [O]
|
"Troche" sie spoznilem tu  , ale mam pewne obserwacje jesli chodzi o przewody. W aucie zony (Panda), kuna przegryzla przewody. Kupilem jakas tandete za 35 zl zeby w razie kolejnego ataku zwierzaka nie stracic za duzo. Okazalo sie, ze te tandetne przewody powodowaly przerywanie silnika gdy byl juz rozgrzany. (dlugo musialem kluczyc zeby dojsc do teog co jest grane). Zalozylem NGK i jak reka odjal. No ale zaplacilem prawie dwa razy tyle. Jednym slowem: chyba lepiej kupic cos od sprawdzonego producenta.
_________________ Był/jest: GP 1.4 8v, Panda 1.1, tipo HB T-jet
|
|
Góra |
|
 |
bumar1 |
#719966 Wysłany:
06 Mar 2014, 15:36; Temat postu: Re: Przewody wysokiego napięcia PUNTO GRANDE 1400 / 77km |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: GRUDZIĄDZ Rejestracja: 29 Lip 2008, Posty: 130
|
Bardzo dziękuję za sugestie. Też tak uważam i kupię coś droższego. Myślałem właśnie o NGK lub oryginalnych (chwalą je). Dziękuję i pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|