|
Obecny czas: 18 Cze 2025, 18:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Mar90 |
#513580 Wysłany:
23 Paź 2011, 18:18; Temat postu: UWAGA, Kupno przewodów hamulcowych. |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: ELX
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 08 Maj 2011, Posty: 274 Pomógł: 8
|
Jeżeli macie zamiar wymienić w swoim samochodzie przewody hamulcowe, przednie elastyczne to kupujcie 2 x prawy przewód. Dlaczego? Jedyna różnica pomiędzy nimi jest taka, że przewód lewy posiada 3 spinki na przewód czujnika zużycia hamulców. Niby różnica mała, ale za lewy przewód liczą sobie 15zł. więcej podczas gdy te spinki można wyjąć ze starego przewodu hamulcowego.
Pozdrawiam
Góra |
|
 |
|
|
rav1932 |
#519040 Wysłany:
09 Lis 2011, 08:58; Temat postu: Re: UWAGA, Kupno przewodów hamulcowych. |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Team
Województwo: wielkopolskie [P]
|
hehehehe Kolego powaliłeś mnie swoim spostrzeżeniem  hehehehe polak potrafi  Masz racje skoro nie widać różnicy to po co przepłacać! tylko coś mi tu nie gra 15zł więcej? toś i tak przepłacił.... ja brałem cały kpl za http://przewody-hamulcowe.pl/fiat/170-f ... -tyl-.html fakt przednie były takie same. ... dobra chyba wiem czemu ja nie mam absu....  osobiście bardziej niż na przepłacenie 15zł radze zwrócić uwagę na poprawny montaż... mi paprok-mechanik przy zmianie amortyzatora źle przełożył elastyczny i się przetarł... 
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|