|
Obecny czas: 20 Cze 2025, 11:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wnied36 |
#194630 Wysłany:
27 Lis 2008, 13:35; Temat postu: autko z Wrocławia |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
mam pytanko, znalazlem niezłego punciaka we Wrocławiu, no i tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy kupić auto z tego miasta, skoro tam są ciągle tak wielkie dziury:) Czy zawieszenie nie będzie zbyt wyjechane, a jeśli tak to jaki jest koszt wymiany? Proszę o pomoc
|
|
Góra |
|
 |
|
|
mrider |
#194637 Wysłany:
27 Lis 2008, 14:09; Temat postu: |
|
|
Dziwne pytanie... Myślisz że tylko we Wrocławiu są dziury? Dużo ludzi sprowadza auta z zagranicy twierdząc że drogi lepsze itd. Ja mieszkam na południu Włoch i stąd dużo aut trafia do PL. Drogi miejskie tutaj są takie że jak przyjeżdżam do domu w PL to wreszcie mogę poruszać się po normalnych drogach.
Zawieszenie i tak w każdym aucie trzeba co jakiś czas wymieniać. Zrobisz to po zakupie i masz spokój na jakiś czas.
Ps. Nie jesteś przypadkiem z Warszawy?
|
|
Góra |
|
 |
wnied36 |
#194638 Wysłany:
27 Lis 2008, 14:14; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
nie jestem na szczescie z Warszawy. Tak spytałem, bo słyszałem ze we Wrocławiu są ciągle remonty:)
|
|
Góra |
|
 |
Bartez |
#194689 Wysłany:
27 Lis 2008, 17:48; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
No tak są, ale co to ma do rzeczy. Mi przyjemnie się jeździ po Wrocławiu, mieszkam na ulicy na której od tego tygodnia jest remont sporego odcinka i jakoś daję radę, nie narzekam. Byłem w wielu polskich miastach i stan dróg jest dla mnie porównywalny. Wszędzie są i piękne 2,3-jezdniowe odcinki w każdą stronę jak również i dziurawe molochy oraz inne mniejsze ścieżki.
Nie ma co się patrzeć po którym mieście auto jeździło  Jeżeli się podoba, kupować.
Pozdrawiam
Bartez
|
|
Góra |
|
 |
pawlonik |
#232993 Wysłany:
26 Mar 2009, 21:51; Temat postu: hmm |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Dzierżoniów Rejestracja: 04 Lut 2007, Posty: 51
|
troche odsiwze temat kupilem punto 2 4 lata temu od kobiety z Wroclawia
i do tej pory dfdaje rade nic z zawieszeneim nie robilem
_________________ gg 4286757
|
|
Góra |
|
 |
feri99 |
#245487 Wysłany:
24 Kwi 2009, 22:41; Temat postu: Re: autko z Wrocławia |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Piława Górna Rejestracja: 25 Gru 2008, Posty: 30
|
wnied36 napisał(a): mam pytanko, znalazlem niezłego punciaka we Wrocławiu, no i tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy kupić auto z tego miasta, skoro tam są ciągle tak wielkie dziury:) Czy zawieszenie nie będzie zbyt wyjechane, a jeśli tak to jaki jest koszt wymiany? Proszę o pomoc
Dziury są wszędzie w Polsce i tu nie ma się co okłamywać
Zawsze kupując możesz jechać na oględziny i wtedy wyjdzie wszystko.
Wracając do dziur to jak byś zobaczył po czym ja jadę codziennie do pracy hehehe To nie droga tylko tarka i wolał bym po polnej drodze jechać jak po tym co kiedyś było drogą asfaltową 
_________________ Punto II 1,8 HGT 130KM
|
|
Góra |
|
 |
pawlonik |
#245492 Wysłany:
24 Kwi 2009, 22:45; Temat postu: Re: autko z Wrocławia |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Dzierżoniów Rejestracja: 04 Lut 2007, Posty: 51
|
feri99 napisał(a): wnied36 napisał(a): mam pytanko, znalazlem niezłego punciaka we Wrocławiu, no i tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy kupić auto z tego miasta, skoro tam są ciągle tak wielkie dziury:) Czy zawieszenie nie będzie zbyt wyjechane, a jeśli tak to jaki jest koszt wymiany? Proszę o pomoc Dziury są wszędzie w Polsce i tu nie ma się co okłamywać Zawsze kupując możesz jechać na oględziny i wtedy wyjdzie wszystko. Wracając do dziur to jak byś zobaczył po czym ja jadę codziennie do pracy hehehe To nie droga tylko tarka i wolał bym po polnej drodze jechać jak po tym co kiedyś było drogą asfaltową 
to chyba do Dzierzoniowa jedziesz do tyry
_________________ gg 4286757
|
|
Góra |
|
 |
feri99 |
#245509 Wysłany:
24 Kwi 2009, 23:04; Temat postu: Re: autko z Wrocławia |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Piława Górna Rejestracja: 25 Gru 2008, Posty: 30
|
pawlonik napisał(a): feri99 napisał(a): wnied36 napisał(a): mam pytanko, znalazlem niezłego punciaka we Wrocławiu, no i tu właśnie nasuwa się pytanie. Czy kupić auto z tego miasta, skoro tam są ciągle tak wielkie dziury:) Czy zawieszenie nie będzie zbyt wyjechane, a jeśli tak to jaki jest koszt wymiany? Proszę o pomoc Dziury są wszędzie w Polsce i tu nie ma się co okłamywać Zawsze kupując możesz jechać na oględziny i wtedy wyjdzie wszystko. Wracając do dziur to jak byś zobaczył po czym ja jadę codziennie do pracy hehehe To nie droga tylko tarka i wolał bym po polnej drodze jechać jak po tym co kiedyś było drogą asfaltową  to chyba do Dzierzoniowa jedziesz do tyry
Zgadłeś kolego
Jak tej drogi nie zrobią to po następnej zaskakująco ostrej zimie droga zniknie 
_________________ Punto II 1,8 HGT 130KM
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|