|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 16:15
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
szczupaly |
#91105 Wysłany:
12 Lut 2008, 18:24; Temat postu: Kierunek nawiewu |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Z nienacka Kraków Rejestracja: 06 Lut 2008, Posty: 38
|
Witam.. cos nie tak jest z galka do zmiany kierunku nawiewu wszystkie dzialaja ale jak chce przelaczyc na pierwsza pozycje to sie nie da wogole nie da sie przekrecic przelacznika na pierwsze miejsce tak jakby przyblokowane jest... co to moze byc... ;/
|
|
Góra |
|
 |
|
|
adasco&ilka |
#91201 Wysłany:
12 Lut 2008, 22:34; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Hollyłódź Rejestracja: 27 Sty 2008, Posty: 17
|
Ale pierwsza z ktorej strony patrzac?
Przyczyn moze byc kilka - np. zatarta linka. Ale podejrzewam, ze cos blokuje "kierownice" - czyli te klapke sterujaca nawiewem. Nie wiem jak to w punto wyglada.... ale w polonezie mialem taki motyw, ze z obudowy dmuchawy (chyba) wypadla sruba - i to ona blokowala przesuw klapki. W kazdym razie doradzi tak na 100% moge jedynie tyle, zebys nie krecil na sile.
_________________ Makaron rulzzz
AR156 2.0TS & Punto 1.2SX
|
|
Góra |
|
 |
szczupaly |
#91315 Wysłany:
13 Lut 2008, 02:52; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
na sile nie krece bo itak sie nie da a boje sie zebym cos urwal... to jest pierwsza pozycja od lewej... na ta pozycje ktora zaznaczylem na obrazku nie moge przezucic galki... poprostu nie da sie tak jakby juz na 2 pozycji byla blokada i dalej sie nie dalo i byla blokada... ale jednak jeszcze ta jedna pozycja jest..... a ja nie moge jej uzywac...

|
|
Góra |
|
 |
Mateusz |
#91414 Wysłany:
13 Lut 2008, 14:39; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
|
[quote="szczupaly"]na sile nie krece bo itak sie nie da a boje sie zebym cos urwal... to jest pierwsza pozycja od lewej... na ta pozycje ktora zaznaczylem na obrazku nie moge przezucic galki... poprostu nie da sie tak jakby juz na 2 pozycji byla blokada i dalej sie nie dalo i byla blokada... ale jednak jeszcze ta jedna pozycja jest..... a ja nie moge jej uzywac...
A przekręć w druga stronę. Jesteś w stanie "przejść" za ostatnią pozycję? Bo u mnie ktoś przestawił gałkę dmuchawy (nie wiem jak to zrobił ale zrobił - na szczęście bez zniszczeń) i wyglądało tak, jakbym nie mógł wyłączyć dmuchawy a za to miał jeszcze 4 "bieg" 
_________________ Punto 55 SX
|
|
Góra |
|
 |
szczupaly |
#91417 Wysłany:
13 Lut 2008, 14:48; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Wlasnie nie tez o tym myslalem ale sie nie da 
|
|
Góra |
|
 |
adasco&ilka |
#91891 Wysłany:
14 Lut 2008, 23:06; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Hollyłódź Rejestracja: 27 Sty 2008, Posty: 17
|
tak teraz mnie naszlo... A sprobuj te dyndajace kabelki od radia jakos "uststematyzowac"...
Mam dziwne psieczucie, ze to ktorys z nich bruzdzi - czyli blokuje klape.
_________________ Makaron rulzzz
AR156 2.0TS & Punto 1.2SX
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|