|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 07:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Poccnr |
#338574 Wysłany:
24 Lut 2010, 21:21; Temat postu: Problem z wilgocią w kabinie. |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Chorzów Rejestracja: 19 Gru 2009, Posty: 65
|
Witam wszystkich miłośników kropek i proszę o radę. Mam problem z wilgocią w samochodzie. Zaraz jak po zimie wzrosły temperatury wchodząc do samochodu wyczuwalny jest zapach wilgoci. Podczas zimy dodatkowo owocowało to silnym marznięciem szyb od środka a teraz silnym parowaniem. Przypuszczam że to moja winna bo przejechałem zimę w materiałowych dywanikach, jednak systematycznie je suszyłem. Mimo to tapicerka pod dywanikiem od strony kierowcy nasiąknięta jest wodą. Widziałem już podobny temat na forum tylko w moim przypadku problem zaczął się w zimę, całe lato i jesień wnętrze było suche.
_________________ Poccnr
http://fiatpunto.com.pl/topic19727.html
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Spinacz |
#338586 Wysłany:
24 Lut 2010, 21:42; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
|
Na początku pod wycieraczki połóż kartony a jak już wyciągniesz większość wilgoci to możesz zastąpić je gazetami. 
_________________ Fiat Punto Evo 1.4 MA Turbo Alfa Romeo GT 3.2 V6 Busso
|
|
Góra |
|
 |
waldasnn |
#338722 Wysłany:
25 Lut 2010, 00:34; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: I-sza stolica Rejestracja: 24 Lip 2009, Posty: 207
|
Spinacz napisał(a): Na początku pod wycieraczki połóż kartony a jak już wyciągniesz większość wilgoci to możesz zastąpić je gazetami. 
dokładnie, poza tym zostaw go kiedyś nagrzanego na postoju, ogrzewanie na maxa na nogi i heja 
_________________ moja kropa -->> http://fiatpunto.com.pl/topic17100.html
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|