|
Obecny czas: 01 Lis 2024, 02:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
husky83 |
#834926 Wysłany:
28 Lut 2018, 09:43; Temat postu: Zimne powietrze na nogi kierowcy (nie klapka filtra!) |
|
|
Sympatyk kropek |
Imię: Marcin
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 90KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: śląskie [S]
|
Temat wałkowany wielokrotnie i standardowa odpowiedź to 'zaczep klapki filtra'. Sam też mam złamany zaczep, ale to nie przyczyna problemu, bo klapkę przymocowałem inaczej i sprawdzałem - jest na swoim miejscu, szczelnie dolega. Poza tym gdy była uchylona klapka to tylko na nogi pasażera wiało zimne powietrze. A teraz zimnym wali i na nogi zarówno pasażera jak i kierowcy, pozostałe nawiewy dają ciepłe powietrze.
Ma ktoś jakiś pomysł co sprawdzić?
_________________ Tutaj wrzuciłbym adres swojej stronki, żeby się zareklamować, a nóż się komuś przyda, ale cóż.... Nie wolno, bo nie, jakby nie można było dać nofollow...
|
|
Góra |
|
|
|
|
mgregor |
#839816 Wysłany:
28 Lip 2018, 18:03; Temat postu: Re: Zimne powietrze na nogi kierowcy (nie klapka filtra!) |
|
|
Puntoświr |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Estiva Blue&Me
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 16 Maj 2012, Posty: 103 Pomógł: 2
|
U mnie to samo. Dmucha aż miło a klapka wymieniona na nową. Zdejmowałem tą atrapkę tunelu przy nogach i przy włączonym nawiewie na szybę dmucha też i po nogach gdzieś ze środka tunelu.
_________________ ************************************* This is my Punto. There are many like it, but this one is mine. My Punto, without me, is useless. Without my Punto, I am useless. *************************************
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|