|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 21:59
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ibuprom |
#699065 Wysłany:
04 Lis 2013, 18:14; Temat postu: Napotkałem problem przy zakładaniu kokpitu |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Marcin
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: S
Województwo: mazowieckie [W]
|
Witam mam taki problem, sam zdjąłem kokpit w moim grande punto i sam zakładam. Napotkałem na jeden problem a mianowicie: kokpit trzyma się na jedenastu głównych śrubach i zaznaczyłem na zdjęciu 10 (zdjęcie pierwsze) Kokpit pasuje idealnie, wszystkie śruby i dziurki do siebie też po za jedną śrubą - na zdjęciu dwa jest gwint i sie zastanawiam czy nie do niego powinna iść ta śruba ale problem jest taki ze ten kokpit idealnie pasuje tak jak jest teraz, jesli na siłę bym chciał naciągnąć w dół kokpit to być może i uda mi się dokręcić w co wątpię a druga sprawa że kokpit (prawa strona) byłaby za nisko. Teraz pytanie - GDZIE IDZIE JEDENASTA ŚRUBA ???  <br> 
|
|
Góra |
|
 |
|
|
hapcom |
#699608 Wysłany:
07 Lis 2013, 12:31; Temat postu: Re: Napotkałem problem przy zakładaniu kokpitu |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Adam
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: ON
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 06 Lis 2013, Posty: 40
|
Zluzuj wszystkie śruby do maksimum - tak by ledwo trzymały i wtedy ją pasuj Coś z tyłu nie wadzi? Jakaś rurka, wiązka...?
[ Dodano: 07 Lis 2013, 11:30 ]
A prawa strona? Nie ma śruby za schowkiem z tyłu? Ewentualnie po prawej stronie na nadkolu/za nadkolem pod schowkiem, ewentualnie po wyjęciu kratki nawiewu na tyle Musi tam być śruba...
_________________ Nie obniżaj swoich oczekiwań, by dorównały rezultatom Twojego działania. Podnieś poziom działania, by wyrównać do poziomu Twoich oczekiwań. Ralph Marston
Wall Street to jedyne miejsce, dokąd ludzie przyjeżdżają w rolls-royce'ach, aby zasięgnąć rady ludzi jeżdżących metrem. Warren Buffett
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|