|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 14:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
borsuk88 |
#769322 Wysłany:
28 Mar 2015, 09:32; Temat postu: brak możliwości przesunięcia fotela pasażera |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Marcin
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.9 130KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Sport
Województwo: dolnośląskie [D]
|
Witam wszystkich, mój problem to brak możliwości przesuwania fotela pasażera po prowadnicy. Punciak został zakupiony ok. miesiąc temu i niestety nie zdiagnozowałem tego podczas wstępnych oględzin. Auto użytkuje moja małżonka wraz z synkiem dlatego bardzo ważna dla nas jest możliwość zwiększenia miejsca na nogi na naszego juniora. Po zanurkowaniu pod spód fotela okazało się, że całkowicie brakuje zapadki lub czegokolwiek co mogłoby blokować fotel w otworach prowadnicy. Na załączonym zdjęciu widać dwa miejsca z widocznymi śladami złamania. Nie występują żadne problemy z przesuwaniem fotela ani z jego składaniem.
Czy ktoś kiedykolwiek przerabiał podobny temat? Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc. Z góry dziękuję.
Załączniki: |
20150301_104358.jpg [ 223.65 KiB | Obejrzany 2941 razy ]
|
|
|
Góra |
|
 |
|
|
mazzik83 |
#769336 Wysłany:
28 Mar 2015, 11:44; Temat postu: Re: brak możliwości przesunięcia fotela pasażera |
|
 |
Puntoświr |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Rzeszów Rejestracja: 23 Wrz 2011, Posty: 212 Pomógł: 11
|
Wymieniałem u siebie stelaż fotela pasażera na taki z regulacją wysokości. Zobaczę na strychu czy nie został mi stary.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|