Wielkie dzięki jutro od rana zaczynam działać:)
Jak już się ogarnę to jak najbardziej pochwalę się swoją zdobyczą, gdyż razie muszę się nim nacieszyć, bo mam go zaledwie od tygodnia (ale już myślę o lekkich ulepszeniach:), jak i prawko kupiłem go w dniu odebrania dokumencika z urzędu. Także muszę się najeździć:P Ale jak już wszystko sobie poukładam i nacieszę się ile wlezie to pokaże swoją kropkę:D
A co do dachu to niestety mam wersję S czyli najbiedniej wyposażoną takze dach chodzi na silniczek ręczny:P ale kto wie może ulegnie zmianie, lecz niestety dopiero wakacje gdyż idzie sesja i trzeba to jakoś przebrnąć...
Acha jak już dowiem się czy dalo rade dam znać, ale jeśli ktoś już coś podobnego prubował to dajcie znać rano (ok 7 jeszcze sprawdze czy ktoś czegoś nie dopisal)
pozdrawiam
[ Dodano: 30 Maj 2009 22:55 ]Hej i chyba koniec snów o elektrycznych szybach w moim kabrio wziętych ze zwykłego punto 3D lub 5D bo jest inne mocowanie szyby a po za tym długość linek mi się nie zgadza. Jedynie co wymyśliłem to iż mógłbym przełożyć sam silniczek w miejsce korbki. Jak myślicie czy zdało by to egzamin?? Może ktoś już robił coś podobnego?? POMOCY !!!!
tu jest link do galerii tymi mechanizmami(mój jest z korbką:)
http://img39.imageshack.us/gal.php?g=30 ... 969018.jpg