|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wojmak |
#510170 Wysłany:
09 Paź 2011, 22:51; Temat postu: Ogrzewanie tylnej szyby |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Ostrowiec Św. Rejestracja: 05 Paź 2011, Posty: 8
|
Mam pytanie? W którym miejscu są podłączone kabelki do tylnej szyby? Bo u mnie szyba jest ale nie widać podłączenia kabli. Czy możliwe że są pod uszczelką czy gdzie indziej?. Pytam bo słyszę przekaźnik jak się włącza, kontrolka świeci a na szybie nie grzeje ani jeden pasek wogóle nic. Co może byc powodem? Może kable są nie podłączone albo jakis spadł jak to sprawdzić nie rozbierając pół samochodu.
Drugie pytanie
W okolicy lewego wylotu powietrza za zaślepką w której zresztą mam wstawione dwie diody z dorowadzonymi kablami i za cholerę nic nie działa i nie wiem do czego miałoby to służyć, może ktoś coś przerobił tylko co? Więc za tą zaślepką jest kostka z kablami luźna do niczego nie podpięta, może wiecie do czego powinna być przyłączona? chyb że jest to dodatkowa jakaś instalacja do lepiej wyposażonych kropków.
Mój model to Punto 1 S 55 w najprostszej wersji. Proszę o pomoć szczególnie z ogrzewaniem tylnej szyby bo lada dzień będzie niezbędne. Pozdrawiam,
|
|
Góra |
|
 |
|
|
nickoo |
#510200 Wysłany:
10 Paź 2011, 09:46; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Żęszuf Rejestracja: 23 Paź 2007, Posty: 7422 Pomógł: 164
|
|
Góra |
|
 |
wojmak |
#510361 Wysłany:
10 Paź 2011, 23:38; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Ostrowiec Św. Rejestracja: 05 Paź 2011, Posty: 8
|
Dzięki w ogrzewaniu tylnej szyby było zwarcie na kablu w tylnych drzwiach, a za informację dziękuję i zamykamy temat.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|