|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 05:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
noln3jm |
#712721 Wysłany:
25 Sty 2014, 13:54; Temat postu: postojowki - pomoc... |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Michał
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: HSD
Województwo: małopolskie [K]
|
witam
mam moze nie problem ale zaczyna mnie to draznic troche.... wiec moje swiatla postojowe nie wlaczaja sie gdy mam wyciagniety kluczyk takze nie wlacza sie zadne podswietlenie zegarow... jak wlacze zaplon wtedy postojowki zapalaja sie... i tu moje pytanie jak mozna to przestawic bo ktos sie bawil i podpial swiatla glowne i postojowki do stacyjki... a tak nie powinno byc... jak to zmienic?... nie zostawie auta na poboczu bez swiatel... no chyba ze z wlaczonym zaplonem... ale i z kluczykami w srodku ... ;/ pomozcie... jesli byl taki temat to sorry...
|
|
Góra |
|
 |
|
|
rzel |
#712728 Wysłany:
25 Sty 2014, 14:24; Temat postu: Re: postojowki - pomoc... |
|
 |
Puntoświr |
Silnik: 1.2 16V 86KM
Wersja: ELX
Województwo: podkarpackie [R]
|
tak jest fabrycznie jak chcesz włączyć postojowe to wciskasz taki mały dzyndzel przy stacyjce i przekręcasz kluczyk w odwrotnym kierunku niż zwykle i masz postojowe po czym kluczyk możesz wyciągnąć 
|
|
Góra |
|
 |
noln3jm |
#713135 Wysłany:
27 Sty 2014, 15:20; Temat postu: Re: postojowki - pomoc... |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Michał
Silnik: 1.2 8V 73KM
Wersja: HSD
Województwo: małopolskie [K]
|
dzieki wielkie, jak widac po mnie czlowiek uczy sie cale zycie ale i tak glupi umiera ;p jeszcze raz dziekuje, temat do zamkniecia 
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|