|
Obecny czas: 18 Cze 2025, 07:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
grzesiek122 |
#66312 Wysłany:
22 Lis 2007, 21:22; Temat postu: Po naładowaniu akumulatora świeci kontrolka CODE |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Panowie dzis rano siadł mi akumulator naładowałem go i z ucieszona gębą wkładałem go bo miałem nawet problem z załatwieniem prostownika (brak swojego) ale moja mina zrzedła natychmiast , po włozeniu akumulatora silnik mieli ale nie zaskakuje , mam punto 1- 1,2 benzyna -gaz i teraz problem w immobilajzerze (tak sadze ) po włozeniu kluczyka i przekreceniu na zapołon pali sie cały czas code na desce rozdzielczej (immo w kluczyku) i nie pala sie diody na kostce od przełacznika benzyna -gaz ( sadze ze immo odcina mi zapłon moge sie mylic , co mam zrobic z tym fantem POMOCY juz mam dosc \pilne z góry dziekuje za jakąkolwiek pomoc
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Maciey |
#66317 Wysłany:
22 Lis 2007, 21:26; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
grzesiek122 a próbowałeś użyć tego dużego brunatnego kluczyka?
W sumie dziwi mnie trochę reakcja Twojego Kropka bo u mnie np po zmianie aku zawsze odpalał normalnie...
|
|
Góra |
|
 |
grzesiek122 |
#66319 Wysłany:
22 Lis 2007, 21:39; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Mam tylko dwa kluczyki i jeden jest z immo i nie działa CO ROBIC
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|