|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 16:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
danielll |
#121336 Wysłany:
03 Maj 2008, 13:59; Temat postu: elektryka |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: pomorze Rejestracja: 17 Lis 2007, Posty: 9
|
Witam mam pytanie z elektryki wiecie może czy jeśli kupie przetwornice o mocy znamieniowa 1000watt i wyściowej 230volt~`zmiennego z akumulatora i podłącze pod akumulator 12v. To jeśli podłącze do tej przetwornicy odkurzacz 700watt albo np kosiarke 1000watt to nie przepali mi się przetwornica?Czy bedę miał dostateczną moc z akumulatora żeby odkurzyć ?albo czy podłączenie kosiarki nie będzie jakich kolwiek problemów?I na ile mi ta moc starczy z akumulatora???
|
|
Góra |
|
 |
|
|
ferdynandkiepski |
#121482 Wysłany:
04 Maj 2008, 00:06; Temat postu: Re: elektryka |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Szczecin Rejestracja: 17 Wrz 2007, Posty: 51
|
danielll napisał(a): Witam mam pytanie z elektryki wiecie może czy jeśli kupie przetwornice o mocy znamieniowa 1000watt i wyściowej 230volt~`zmiennego z akumulatora i podłącze pod akumulator 12v. To jeśli podłącze do tej przetwornicy odkurzacz 700watt albo np kosiarke 1000watt to nie przepali mi się przetwornica?Czy bedę miał dostateczną moc z akumulatora żeby odkurzyć ?albo czy podłączenie kosiarki nie będzie jakich kolwiek problemów?I na ile mi ta moc starczy z akumulatora??? przetwornica może wytrzyma ale akumulator już prawie na pewno nie
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|