|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 12:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jabol40 |
#217976 Wysłany:
11 Lut 2009, 17:46; Temat postu: kierunkowskazy nie działają -prawa strona |
|
 |
Forumowicz |
|
Proszę o pomoc,od kilku dni mam problem z prawą stroną kierunkowskazów-raz działały a raz nie i od wczoraj przestały całkiem świecić.Sprawdzałem wszystkie żarówki i nic,gdy są włączone kierunki to kontrolka od nich bardzo szybko pulsuje i zapala się żółta żaróweczka od awarii świateł.Na awaryjnych świeci tylko lewa strona,ale nie zapala się żółta kontrolka od awarii świateł.help 
|
|
Góra |
|
 |
|
|
marioskarpa |
#218034 Wysłany:
11 Lut 2009, 20:31; Temat postu: |
|
 |
GPS |
 |
Imię: mario
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.9 85KM JTD
Paliwo: ON
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Miasto Królów Polskich Rejestracja: 07 Lis 2008, Posty: 2783 Pomógł: 2
|
moze któraś żarówka niedziała, lub gdy naciśniesz hamulec to jest jakeis przebicie, zwlaszcza na tylnej lampie ;> widziałem te usterke etatowo w kropkach jak tak po licach smigaja
a bezpiecznik cały?
_________________ Była biała kropka mk2 1.2 jest niebieska szybsza kropka jtd 
check >> topic12808-925.html << check
|
|
Góra |
|
 |
cichy00 |
#218184 Wysłany:
12 Lut 2009, 00:28; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Chojnice Rejestracja: 14 Kwi 2008, Posty: 20
|
mialem kiedys tak ze to pikanie przy wlaconym kierunku bylo 2 razy szybsze i zamiast kierunku migaly swiatl mijania i hamulca naprzemian. wystarczylo mase przeczyscic w lampie (kostce) i byli juz ok.
_________________ Punto II 1,2 8V '00 3d czarna perła
|
|
Góra |
|
 |
jabol40 |
#218396 Wysłany:
12 Lut 2009, 20:25; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
Wszystkie żarówki sprawdzałem i są ok,byłem nawet u trzech elektryków i jeden z nich mówił,że włącznik awaryjnych padł,ale rozebrałem go i odłączyłem całkiem i jest tak samo tzn.lewa strona działa normalnie a prawa nie,tylko świeci się ta kontrolka,że jest awaria żarówki.Drugi mówił,że w puszce bezpieczników jest coś zepsute,a trzeci,że pod kierownicą są przekaźniki i jeden padł,tego jeszcze nie sprawdziłem.Może ktoś jeszcze ma na ten temat coś mądrego do powiedzenia,proszę.
|
|
Góra |
|
 |
radzixon |
#218930 Wysłany:
14 Lut 2009, 14:18; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Jabol40 sprawdzenie kostek przy reflektorach, a szczególnie masy to dobry pomysł, chyba że już to zrobiłeś?? Jak jest problem z masą to rzeczywiście dziwne rzeczy sie dzieją (samochód żyje własnym życiem  ).
_________________ Punto II 1.2 8V Go
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|