|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 11:19
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wersor |
#264221 Wysłany:
13 Cze 2009, 21:46; Temat postu: Awaria - Centralny zamek, światła drogowe. |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: łódzkie [E]
|
Witam.
Mam dwa problemy:
1) Od jakiegoś czasu wariował mi centralny zamek (tylko na kluczyk). Jak zamykałem to za jakiś czas się sam się otwierał (i na odwrót). Czasem zamykał/otwierał wszystkie drzwi a czasem tylko jedne. Sytuacja się powtarzała coraz częściej, aż padł na dobre teraz wszystkie drzwi muszę zamykać/otwierać osobno.
2) Przełączając światła mijania na drogowe - światła mijania gasną, a drogowe się nie zapalają (nie zapala się również kontrolka od długich). Bezpiecznik OK.
Jeśli ktoś ma pomysły sugestie na w/w problemy z góry dziękuję za podpowiedzi.
Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
maciej85 |
#272372 Wysłany:
14 Lip 2009, 18:38; Temat postu: Re: Awaria - Centralny zamek, światła drogowe. |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Maciej
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: ELX
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Syreny Gród Rejestracja: 01 Cze 2007, Posty: 1038
|
TO U MNIE TERZ TAKI PRZYPADEK BYL CENTALNY Z KLUCZYKA ANI Z PILOTA NIE LAPAL A ZE SWIATLAMI MIALEM INACZEJ. SWIECILY SIE STALE KIERUNKI BEZ MRYGANIA I JUZ WTEDY NIC NIE MOGLEM ZROBIC... I DLUGIM GRZEBANIU ZOSTALO MIODLACZENIE SYRENY JAKA JEST POD MASKA KLUCZYKIEM KTORY JEST DO ALARMU I TERAZ OTWIERANIE I ZAMYKANIE RECZNE... TEZ SZUKAM POMOCY JAK TO NAPRAWIC ALBO BYC MOZE ZAINSTALOWAC NOWY ALARM...
_________________ było moje ukochane Punto II kolor - Czerwony Tiziano 199 album_personal.php?user_id=831
jest VW Passat B5
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|