|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:09
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pawellodz |
#662232 Wysłany:
23 Kwi 2013, 18:41; Temat postu: Problem z doborem bodycompa |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: łódzkie [E]
|
Aktualnie w Punto posiadam bodycompa nr 46798450 NPL. Muszę kupić inny, ponieważ w tym padły kierunkowskazy po prawej stronie. Elektryk zrobił jakieś obejście i kierunkowskazy są, ale muszę zmienić tego body na inny. Na allegro nie ma body z tym nr. Czy mogę go zastąpić innym? Z wyposażenia mam tylko wspomaganie kierownicy i airbag. Zdaje sobie sprawę, że immo nie będzie pasować, ale to nie jest największy problem
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BogdanK |
#662306 Wysłany:
23 Kwi 2013, 22:13; Temat postu: Re: Problem z doborem bodycompa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Bogdan
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 15 Mar 2012, Posty: 2114 Pomógł: 51
|
Poszukaj w necie, czy ta firma (Ko-Car w Tychach na ul. Sienkiewicza 4) prowadzi sprzedaż wysyłkową. Jeśli tak, to warto u nich zamówić / kupić "centralkę". Podajesz dokładne dane ze swojej i dostajesz właściwą (z roczną gwarancją), odpowiednio przygotowaną (wyczyszczoną). Po jej zamontowaniu przystosuje / zaprogramuje się do Twojego auta, wraz z immobiliserem (po tej czynności będzie już pasowała tylko do Twojego samochodu). Ja rok temu kupiłem u nich taką centralkę za 850 zł i jestem zadowolony (zresztą jak dokładniej poszukasz na Forum, to inni koledzy też polecają tą firmę).
Góra |
|
 |
pawellodz |
#669540 Wysłany:
24 Maj 2013, 10:21; Temat postu: Re: Problem z doborem bodycompa |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
|
Dla zainteresowanych napiszę, że zdecydowałem się na skorzystanie z usług firmy Ko-Car. Błyskawiczna naprawa i odesłanie mojego body. Zamiast szukać używki, lepiej odrazu z nimi się skontaktować
|
|
Góra |
|
 |
Brutal123 |
#669749 Wysłany:
25 Maj 2013, 08:47; Temat postu: Re: Problem z doborem bodycompa |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzysztof
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.2 8V 65KM
|
Podepnę się pod temat . Mam punto 1.2 16v sterownik na dwie wtyczki z immo i tym całym BSI czy jakoś tak . Pytanie czy z tego ustroństwa da się immo wyczyścić i jakie mogą być tego koszta . Pytałem kiedyś elektryka to mi powiedział że on tego nie zrobi i nie wie czy w ogóle ktoś to zrobi a jeśli tak to że będzie potrzebny emulator immo żeby to działało .
_________________ Fiat Grande Punto 1.2 65 KM EsseeEssee , 17" Dołożone: El.szyby tył ,światła pm ,tempomat, sub,,webasto ,ham. tarcz. tył ,podłokietnik,LPG,TPMS,ASR,ESP,HH,PTC.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|