|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 12:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
s6pro1 |
#271760 Wysłany:
11 Lip 2009, 23:25; Temat postu: siadło zasilanie?! |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Śląsk Rejestracja: 28 Mar 2007, Posty: 68
|
Witam koledzy,
Po raz kolejny mam problem z moim gp. Wszystko wczoraj działało i było ok, aż dziś wsiadłem do samochodu. odpaliłem i: wszystkie kontrolki koło zegarów świecą, wyskakują błędy silnika, airbagów itd na komputerze, ruszyłem (bo musiałem), obrotomierz - ani drgnie, tak samo prędkościomierz i pozostałe wskaźniki(temo i paliwko). Lampka od rezerwy miga (a jest full bak). Radio cancheck i nie działa. Kierunki się włączają ale nie widać tego na desce...generalnie lipa. Po kilku zgaszeniach/odpaleniach się w sumie unormowało, tzn radio ok i kontrolki pogasiły się ale została "awaria airbagu".
I tu nasuwa się pytanie: czy któryś z forumowiczów miał coś takiego i ewentualnie co to może być??!!
Pozdrawiam
_________________ Grande Punto Sport 1.9 JTD 130KM
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Aveo |
#271803 Wysłany:
12 Lip 2009, 08:39; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 02 Sty 2008, Posty: 59
|
Słaby akumulator. Doładuj.
_________________ GP Estiva Blue&Me. 1.4/77
|
|
Góra |
|
 |
Grzegorz1976 |
#271809 Wysłany:
12 Lip 2009, 09:35; Temat postu: |
|
|
Aveo napisał(a): Słaby akumulator. Doładuj.
Dokładnie  . Ewentualnie zdejmij klemy z akumulatora na parę minut i załóż spowrotem. Ale 99% takich problemów jak dyskoteka na liczniku wynika z gwałtownych spadków napięcia. Zresztą na forum był taki temat.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|