|
Obecny czas: 01 Lis 2024, 02:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
irass |
#478349 Wysłany:
31 Maj 2011, 21:07; Temat postu: zamek drzwi lewych przód nie steruje całością centr. zamka |
|
|
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Sląsk Rejestracja: 26 Maj 2010, Posty: 19
|
O zamkach w drzwiach było już wszystko ,ale nie znalazłem informacji czy siłownik centralnego jest zintegrowany z zamkiem na kluczyk.Chodzi mi oto czy można wymienić sam zamek albo sam silownik.Czy to jest jedna część zamienna albo dwie.W aso powiedzieli że trzeba całość wymienić ,a z drugiej strony widziałem na allegro sam siłownik centralnego zamka (sterujący resztą siłowników) za 4 dyszki.Może ktoś rozbierał przednie lewe i jest w temacie Będe wdzięczny za wszelkie sugestie.Dodam jeszcze że prawe drzwi zamykają wszystkie 4 .Centralny zamek mam fabryczny bez alarmu.
Ostatnio edytowany przez irass, 01 Cze 2011, 11:24, edytowano w sumie 1 raz
|
|
Góra |
|
|
|
|
domin45670 |
#478391 Wysłany:
31 Maj 2011, 22:59; Temat postu: |
|
|
Przyjaciel |
|
Imię: Dominik
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14391 Pomógł: 128
|
Proszę poprawić nazwę tematu. Temat "zamek" jedynie określa część o jaką pytasz, ale nie określa konkretów. Jednemu blaszka zamykająca się rozpadnie, drugiemu zapadki szlag trafi, trzeciemu jeszcze coś, a każdy zatytułuje "zamek". I szukaj potem igły w stogu siana.
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 120 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|