|
Obecny czas: 20 Cze 2025, 19:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
qbekpro |
#54941 Wysłany:
17 Paź 2007, 14:13; Temat postu: Próba włamania... f..k!!! |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Gdańsk Rejestracja: 20 Sie 2007, Posty: 5
|
Dziś rano zauważyłem, że się ktoś chciał dobrać do mojego auta. Pogięty zamek w drzwiach zastałem, nic więcej się nie stało. Stąd pytanie: wymieniać, czy tak zostawić? I drugie: gdzie najlepiej w Trójmieście zakładać alarm i jaki. Sam nie mam czasu ani zdolności, żeby coś takiego robić.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kjur |
#54944 Wysłany:
17 Paź 2007, 14:25; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: OPOLE Rejestracja: 29 Sie 2007, Posty: 88
|
qbekpro wymień zamek to nic trudnego a alarm obojetne jaki byś nie założył i tak jak będą chcieli coś ukraść nikt nie usłyszy bo wyłączą włóż po prostu gdzieś migającą diodę moze ktoś się wystraszy przy następnej próbie (oby takowej już nie było):-) pozdrawiam
_________________ white1 : 19 luty spodek Never enough THE CURE
|
|
Góra |
|
 |
Grzegorz1151 |
#55124 Wysłany:
17 Paź 2007, 21:32; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kędzierzyn Rejestracja: 18 Maj 2007, Posty: 424
|
mnie nie bylo godzine auto stalo pod szpitalem o 5 rano w Strzelcach Opolskich wracam a zamek od strony pasazerz rozwalony drzwi otwarte , na szczescie alarm sie zalaczyl i nic nie ukradli ,a teraz w drzwiach nie mam zamkow sa zaspawane i mam centralny Ja polecam alarm Exus V10 na prawde dobry i nie drogi
_________________ Prawdziwa moc tkwi tylko w TDI
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|