|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 22:00
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Trawa |
#139628 Wysłany:
29 Cze 2008, 02:11; Temat postu: Podłoga - kolejny epizod :) |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Witam Wszystkich serdecznie!
Jestem nowym użytkownikiem forum, a w mym posiadaniu "kropek" wersja I, 1.6 SX 90. Szanowni koledzy i koleżanki mam prośbę.
Otóż chodzi mi o informację gdzie mogę zakupić blachę podłogi do "kropka", chodzi mi tylko i wyłącznie o zakup takiej blachy (tylko nowej), nie interesują mnie kwestie związane z łataniem podłogi, itp. Przeszukałem już chyba oferty wszystkich e-sklepów i tylko blacha podłogi tylnej się pojawia (z tym otworem na pompę paliwa).
Chodzi mi o blachę znajdującą się pod nogami i za fotelem.
Proszę o ewentualne namiary. Z góry dziękuję za wyrozumiałość i informacje. Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Pawcio |
#139643 Wysłany:
29 Cze 2008, 09:03; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Toruń Rejestracja: 12 Lip 2007, Posty: 142
|
To rozumiem, ze chcesz wymienić całą blachę podwozia od przodu do tylnych foteli?dobrze rozumiem?nigdy nie słyszałem że można tak dużą powierzchnie wymienić.
_________________ Zawsze i wszędzie Puntem wozić się będę!
Punto mk I, 1.1 SX, 55 KM, 98r.
VW Golf mk III 1.6
|
|
Góra |
|
 |
mirek-s27 |
#139704 Wysłany:
29 Cze 2008, 12:19; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Bielsko-Biała Rejestracja: 16 Gru 2007, Posty: 63
|
jesli ci chodzi o centralna czesc podlogi do nigdzie nie dostaniesz.jedynie giac na zamowienie w jakims warsztacie blacharskim.a przednia czesc (stopien) mozna zamowic ale cena to ponad 1200zl.tez mialem zamiar wymienic calos ale dalem sobie spokoj
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#139939 Wysłany:
29 Cze 2008, 23:05; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
całość to zbyt duży koszt i zapewne ze względu na poprzeczne wzmocnienie podłogi nie robią reperaturek
lepiej albo wyciąć z innego kropka albo pożądnie wyciąć oczyścić, załatać i zakonserwować
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
Trawa |
#140015 Wysłany:
30 Cze 2008, 08:33; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Dzięki za podpowiedzi. Znalazłem na szrociku w idealnym stanie. Wycinka zrobiona. Teraz zmiana i konserwacja. Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
piotrgorzko |
#140297 Wysłany:
30 Cze 2008, 20:26; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
ten sam kropek i ten sam problem:)
_________________ punciak 1.6 B 90 KM
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|