|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 18:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
skosnooka |
#117669 Wysłany:
21 Kwi 2008, 23:15; Temat postu: Zapasowe kluczyki lub zmiana obudowy |
|
 |
Forumowicz |
 |
Miejscowość: łódzkie Rejestracja: 21 Kwi 2008, Posty: 3
|
Witam. Od dwóch tygodni mam Punto I z '94 roku. Jestem z niego bardzo zadowolona, ale kluczyki, które do niego otrzymałam są z trzech różnych bajek. Pasuje tylko jeden( na szczęście ten najważniejszy-z czujnikiem). Niestety obudowa i gumka od otwierania centralnego jest bardzo zniszczona. Czy ktoś wie w jaki sposób i gdzie mogę zmienić obudowę i ta popękaną gumkę? Otwieranie czasami jest bardzo denerwujące;(
Słyszałam, że w salonie mogę dorobić taki kluczyk ale jest to dość kosztowne...wiec może ktoś z was mam pomysł jak to zrobić?
Dzięki wielkie za każde info!!! 
|
|
Góra |
|
 |
|
|
slivka |
#117697 Wysłany:
22 Kwi 2008, 07:48; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 14 Cze 2007, Posty: 259
|
nie wiem dokladnie o co chodzi... ale jak masz kilka kluczykow a pasuje "ten najwazniejszy z czujnikiem" to kazda wkladke z zamka mozna dorobic pod kluczyk i wtedy w klapie tylnej we wlewie i w drzwiach dorabiasz sobie koszt jednej wkladki to 20 pln ale jak masz kilka to mozna sie targowac
nie wiem o jaka popekana gumke Ci chodzi 
_________________ WRC - Wieśniak Robi Cuda
http://www.szybkiepranie.pl <<-- pranie tapicerki samochodowej kraków
|
|
Góra |
|
 |
PatrykFCT |
#117698 Wysłany:
22 Kwi 2008, 07:56; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Tuszyn Rejestracja: 29 Wrz 2007, Posty: 65
|
chodzi o ta gumke od centralnego ktora jest na kluczyku, u mnie mam to samo, z checia też bym coś z tym zrobił
_________________ Punto mk1, 1.2 ELX `94r.
|
|
Góra |
|
 |
johny |
#117720 Wysłany:
22 Kwi 2008, 08:43; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Szczecin Rejestracja: 17 Lis 2007, Posty: 38
|
|
Góra |
|
 |
skosnooka |
#117885 Wysłany:
22 Kwi 2008, 16:50; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
 |
Miejscowość: łódzkie Rejestracja: 21 Kwi 2008, Posty: 3
|
Chodzi mi o gumke od centralnego zamka..a kluczyki niby dostałam w komplecie od tego auta ale dwa nigdzie nie pasuja.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|