|
Obecny czas: 03 Cze 2025, 17:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
sadoo |
#180494 Wysłany:
17 Paź 2008, 01:55; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Jelenia G. Rejestracja: 08 Mar 2007, Posty: 3135
|
VW samochody super tylko ludzie co sie z nimi utożsamiają to są jacyś "dziwni", to juz nawet moja matula zawsze mówi aaaaaaaaaa VW trzymaj sie od niego z daleka bo nie wiadomo co mu do łba strzeli a szkoda pięknego fiacika. kiedyś mieliśmy paska i ojciec był z niego bardzo zadowolony
Ale powiem wam uwielbiam Hitlery III z Gey lookami czyt. VW Golf MK3 z lampami typu lexus look.
najwięcej buractwa wdg moich statystyk jeździ Golfami MK2 MK3 MK4, Passat B5 i B5FL, Polo 6N czyli 3.
P.S ten od tej historii z forum VW to potem w wychodku musiał bankowo rozprostować kości prawej ręki i numer buta po całej sytuacji powiększył mu sie zapewne o 1cm 
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Gasiu |
#180505 Wysłany:
17 Paź 2008, 07:41; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Łukasz
Samochód: Panda
Silnik: 1.2 8V 69KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Easy
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Sieradz Rejestracja: 15 Paź 2007, Posty: 3936
|
|
Góra |
|
 |
cubus1 |
#180507 Wysłany:
17 Paź 2008, 08:06; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: WND Rejestracja: 15 Maj 2007, Posty: 301
|
sadoo napisał(a): najwięcej buractwa wdg moich statystyk jeździ...Passat B5FL
Gratuluje...
Dziękuje, że nazwałeś mnie burakiem...
Moim zdaniem poziom Twojej wypowiedzi jest adekwatny do ilorazu inteligencji niestety...
Współczuję... 
_________________ Disposal in progress
|
|
Góra |
|
 |
sadoo |
#180526 Wysłany:
17 Paź 2008, 10:36; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
cubus1 w tym momencie odnoszę wrażenie że nie potrafisz zrozumieć tekstu czytanego... forma mojej wypowiedzi ma charakter groteskowy, nie obrażający ludzi logicznie myślących i znających swoją wartość i Ja jednak w tym wypadku współczuje Tobie za brak dystansu w życiu.
NAJWIĘCEJ nie znaczy stricte Ty, Lukisa Tata,itp.
aczkolwiek jeżeli poczułeś sie dotknięty bądź mocno urażony moja wypowiedzią to przepraszam Cię szczerze.
po prostu zauważam taką analogie na drogach polski, że osoby w tych modelach stwarzają największe zagrożenie w ruchu drogowym nie stosując się do większości przepisów, a naturalnym jest że jest spora rzesza użytkowników ww. modeli całkowicie nie utożsamia sie z tym karygodnym zachowaniem. Chodzi mi o to że większy odsetek użytkowników marki VW w stosunku do użytkowników innych marek zachowuje się bardzo niepoprawnie na drogach jest bardzo spora liczba "dziwnych" użytkowników w Polsce, która upodobała sobie właśnie tą markę z Wolfsburg'a i taki wizerunek jej wyrobili.
W Niemczech marka VW jest postrzegana całkowicie inaczej niż w naszym kraju.
Kiedyś podobny problem ze swoimi konsumentami miała marka BMW...
|
|
Góra |
|
 |
cubus1 |
#180530 Wysłany:
17 Paź 2008, 10:56; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
sadoo spoko, jeszcze rozumiem... Mimo wszystko chciałbym wiedzieć skąd te Twoje statystyki, dane... Mówię poważnie
|
|
Góra |
|
 |
bbanditoss |
#180594 Wysłany:
17 Paź 2008, 15:11; Temat postu: |
|
 |
Nigdzie nie jadę |
 |
Imię: Adam
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Wersja: Sport
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 08 Lip 2007, Posty: 11772 Pomógł: 13
|
cubus1 napisał(a): Mimo wszystko chciałbym wiedzieć skąd te Twoje statystyki, dane...
moje z obserwacji na drogach :] wiadomo,że za kierownicą Punto czy jakiegoś innego auta znajdzie się taki a nie inny, ale jednak nie tak często jak w wymienionych autach 
|
 |
Gasiu |
#180607 Wysłany:
17 Paź 2008, 15:46; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
|
Góra |
|
 |
sadoo |
#180624 Wysłany:
17 Paź 2008, 16:38; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Lukis napisał(a): chłopie czego tu się obrażać  cubus1 najwyraźniej sie poczuł Lukis ale za chłopa to i ja sie zaraz obrażę bbanditoss napisał(a): moje z obserwacji na drogach :] wiadomo,że za kierownicą Punto czy jakiegoś innego auta znajdzie się taki a nie inny, ale jednak nie tak często jak w wymienionych autach
dokladnie z tej samej sytuacji, troche kilometrów zrobiło sie po tych naszych rodzimych pięknych drogach i wnioski można spokojnie zacząć powoli wyciągać juz po kilku przejechanych setkach kilometrów  też nie twierdze ze wszyscy są tacy ale bardzo często tym kierowca chyba pourywały sie dźwignie od kierunków, wyprzedzanki na 3, wpychanie sie na chama, nie dziekowanie na drogach najprawdopodobniej uważają ze ułatwianie im wyprzedzania sie należy bo są Panami drogi, wyprzedzanie na milimetry, na tzw metode "Uda" albo sie uda albo sie nie uda, przyklejanie sie do zderzaka, wyrzucanie butelek, śmieci niedopałków przez okno, "podwójna ciągła a co to takiego??" i tak mógłbym wymieniac długo  ale to sa moje osobiste spostrzeżenia i każdy może mieć inne, albo ja mam takiego pecha do tych użytkowników

|
|
Góra |
|
 |
Gasiu |
#180722 Wysłany:
17 Paź 2008, 19:59; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
Cytuj: Lukis ale za chłopa to i ja sie zaraz obrażę  to jest dobre Cytuj: vw is de best najlepszy wus to vw golf mam takie cacuszko to trujeczka z 94r 1.8 benzyna + gaz nie do zajechani... * Re: vw is de best ( 2008-10-16 21:10) ~cfaniak z podchala hahaha,widac ze na wsi internet podłączyli  , pewnie jeszcze nie słyszałes ze te trojeczki gnij... * Re: vw is de best ( 2008-10-16 21:58) ~RaV trujeczka? to chyba chodzi o Golfa Trójkę. 94.... ech to były modele, kupa rdzy, ale szpachtla ni... * Re: vw is de best ( 2008-10-16 22:02) ~sun Napisze krótko:szczycisz sie "gównem"???? * Re: vw is de best ( 2008-10-16 22:42) ~dzapan pałer twoja inteligencja jest sprawa watpliwa ale ci ktorzy komentuja te twoje wypociny z taka powaga t... o Re: Re: vw is de best ( 2008-10-17 08:54) ~honda czytaj uważnie a zrozumiesz tan wpis to lipa koleś odczytuje te odpowiedzi i ma pewnie niezły ubaw
_________________ Jest  Fiat Panda Easy 1.2 8v 69KM Dacia Logan MCV Laureate 0.9 TCe 12v 90KM było  Fiat Punto Sporting 1.2 16v 80KM Fiat Bravo Dynamic Sport 1.4 T-Jet 16v 120KM Fiat Seicento Sound almost Sporting 1.1 8v 54KM Suzuki SX4 Comfort 1.6 16v 120KM
|
|
Góra |
|
 |
cubus1 |
#180811 Wysłany:
18 Paź 2008, 00:12; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Aha czyli auto czyni człowieka... Dobra będę pamiętał od dziś
Temat jest o aucie a tu dyskusja o chamach akurat z golfów m.in. mk3...
Ciekawe ilu chamów, buraków i dresów zbeszta zakładając dobre imie golfa mk6...Za 10-15 lat może będzie ich stać na takie autko... Dlaczego golf mk4 zostaje powoli "zeszmacony"...bo jest coraz tańszy...a walony egzemplarz można kupić za mniej niż 15 tyś zł. Ot cała magia i problem...
Jednak naprawdę myślałem że dyskusja dotyczy auta...
Ps. znam wielu buraków ekhm z grande kropek, mercedesów, volvo, porshe, corvett itp...
Wniosek taki że nie auto czyni człowieka...
"Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy" 
|
|
Góra |
|
 |
Malina |
#180899 Wysłany:
18 Paź 2008, 12:48; Temat postu: |
|
|
Wprawdzie to nie Golf, ale jego mniejsza wersja, więc chyba nie trzeba zakładać nowego tematu?
Po nowym Golfie, który doczekał się już szóstej generacji, przyszedł czas na odświeżenie modelu Polo. Samochód ujrzy światło dzienne już w 2009 roku podczas targów w Genewie.
Wygenerowane komputerowo zdjęcie ujawnił serwis branżowy Auto Express. Wynika z niego, że stylistycznie nowe Polo będzie nawiązywało do modelu Golf VI.
Samochód będzie oferowany między innymi z nawigacją sterowaną poprzez ekran dotykowy, asystentem parkowania i kamerą z tyłu samochodu.
Do wyboru będzie kilka jednostek napędowych. Wśród nich znajdzie się diesel o pojemności 1,2 litra i mocy 74 KM. Benzynowa jednostka o pojemności 1,4 litra będzie oferowana w trzech wersjach: 84, 104 i 168-konnej.
źródło: http://moto.onet.pl/1513399,2243,artykul.html
Ten 168KM to będzie wymiatacz 
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|