|
Obecny czas: 30 Kwi 2025, 05:22
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Angry_Us3r |
#591262 Wysłany:
18 Cze 2012, 21:05; Temat postu: Piana aktywna - co kupić do 40 zł (cena vs. jakość) |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysztof
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: [CIN] Inowrocław Rejestracja: 26 Lip 2011, Posty: 5925 Pomógł: 35
|
Jak wyżej, polecacie coś? Będę używał tego z myjką ciśnieniową oczywiście, mogę zwiększyć budget, jeśli będzie warto.  Pozdrawiam [ Dodano: 18 Cze 2012 21:05 ]http://shineshop.pl/product.php?id_product=120 znalazłem coś takiego.
_________________ Rany boskie, jeżdżę kioskiem
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Tutak |
#591281 Wysłany:
18 Cze 2012, 21:32; Temat postu: Re: Piana aktywna - co kupić do 40 zł (cena vs. jakość) |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Dawid
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Czechowice-Dziedzice Rejestracja: 16 Paź 2010, Posty: 252
|
Ja mam Vp ph neutral i mogę polecic do tego pianownica PA i będzie miodzio  Ja mam pianownice Karchera mimo, że nie robi takiej piany jak PA to i tak daje rade. Z czegoś mocniejszego Snow Foam Combo lecz musisz sie liczyć z tym jak będziesz miał wosk to ci razem z pianą zejdzie Wcześniej posiadałem pro elite też dobra piana.
_________________ Punto 2FL 3d topic34677.html <---
|
|
Góra |
|
 |
Angry_Us3r |
#591293 Wysłany:
18 Cze 2012, 21:41; Temat postu: Re: Piana aktywna - co kupić do 40 zł (cena vs. jakość) |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysztof
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: [CIN] Inowrocław Rejestracja: 26 Lip 2011, Posty: 5925 Pomógł: 35
|
Ooki, więc atakuję ValetPro. Będę lał do pianownicy dodawanej do myjki Black&Decker, więc pewnie bez szału, no ale 
_________________ Rany boskie, jeżdżę kioskiem
|
|
Góra |
|
 |
lesiu |
#594315 Wysłany:
28 Cze 2012, 21:21; Temat postu: Re: Piana aktywna - co kupić do 40 zł (cena vs. jakość) |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Active
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wałbrzych/Świebodzice Rejestracja: 05 Gru 2011, Posty: 178
|
a ja od siebie powiem tylko tyle. Jeśli używasz do lakieru mleczek nabłyszczających lub wosków zdecydowanie odradzam używania aktywnej piany. To jest chemia i wszystkie środki nabłyszczające spływają razem z nią;/ Najlepiej ciepła woda z szamponem i gąbka jeśli chcesz zachować na dłuższy czas to co naniosłeś na lakier.
_________________ Punto MK2B 1.3mJTD
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|