|
Obecny czas: 19 Maj 2025, 05:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
Kamilbike |
#383503 Wysłany:
27 Lip 2010, 12:15; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 03 Lis 2008, Posty: 458
|
Za Punto cena 500zl takze nie jest to majatek ale tez nie malo. Alfe romeo gosc chcial lakierowac bo bal sie ze nie wyciagnie koloru, a tu taki zonk ze sie udalo 10 razy tanszym kosztem 
_________________ www.g-force.pl
Valeting, Detailing, czyszczenie srodka samochodu. ZAPRASZAMY Warszawa, Bydgoszcz i okolice
|
|
Góra |
|
 |
|
|
lakikwap |
#383506 Wysłany:
27 Lip 2010, 12:37; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
500zł czy dużo czy mało to zależy przy jakiej kasie stoisz
Jak będzie mniej kaski to może valeting, sie zobaczy.
|
|
Góra |
|
 |
Kamilbike |
#383591 Wysłany:
27 Lip 2010, 21:06; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Bedziesz zdecydowany to dawaj znac, Rzuce okiem na woz powiem czy jest sens robic Detailing czy Valeting. PO Valetingu napewno nie bedziesz mial takiego efektu jak na tej fotce z BMW 
Valeting, Detailing, czyszczenie srodka samochodu. ZAPRASZAMY Warszawa, Bydgoszcz i okolice
|
|
Góra |
|
 |
piotrekb |
#383594 Wysłany:
27 Lip 2010, 21:14; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Piotrek
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: S
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 16 Mar 2010, Posty: 183 Pomógł: 1
|
A ja mam takie pytanko:
Jak poradzić sobie z błyszczącą deską rozdzielczą? Praktycznie cała odbija mi się w szybie jak świeci słońce i bardzo ogranicza widoczność. Próbuję zakupić matowy środek do jej czyszczenia, ale jakoś we wszystkich okolicznych marketach sprzedają tylko typu super połysk  Z resztą nie wiem, czy to coś da. Teraz mam mleczko do czyszczenia, na którym nie jest napisane ani, że jest matowe, ani że błyszczące, ale deska się po nim strasznie odbija w szybie...
|
|
Góra |
|
 |
Kamilbike |
#383615 Wysłany:
27 Lip 2010, 22:17; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
http://www.flokowanie.com.pl/kontakt.htm
Rozbierz deche i wyslij do nich poflokuja Ci i problem zniknie  Mowie calkiem powaznie bardzo to pomaga i desk jest przynajmniej mila w dotyka anie twardy plastik 
|
|
Góra |
|
 |
lakikwap |
#383619 Wysłany:
27 Lip 2010, 22:26; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Kamilbike napisał(a): Bedziesz zdecydowany to dawaj znac, Rzuce okiem na woz powiem czy jest sens robic Detailing czy Valeting. PO Valetingu napewno nie bedziesz mial takiego efektu jak na tej fotce z BMW
ano podejrzewam że tańszy valeting=mniej pracy=słabszy efekt
Dokładnie przyjade wcześniej i obczaisz sam.
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|