|
Obecny czas: 14 Maj 2025, 09:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
asklop |
#39412 Wysłany:
17 Sie 2007, 06:51; Temat postu: regulacja swiatel przeciwmgielnych |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Ostroda/Moskwa Rejestracja: 20 Lip 2007, Posty: 45
|
witajcie wszyscy.
Mam taki maly problemik. Nie moge przejsc badania technicznego z powodu zle wyregulowanej lewej lampy przeciwmgielnej, tzn. daje za bardzo rozproszone swiatlo.
Wiem, ze regulacja znajduje sie pod zderzakiem w takim malym otworze, ale problem polega na tym, ze jak zaczynam krecic ta sruba to ona przeskakuje i nie ustawia zarowki we wlasciwe polozenie. Dodam, ze prawa przeciwmgielna dala sie poprawnie wyregulowac.
Czy ktos z was sie orientuje, czy ten element regulacji jest wymienialny/naprawialny, oraz jaki jest nr katalogowy tej czesci.
zdjecia tego elementu sa pokazane na stronie 168 w innstrukcji obslugi do Fiata Punta
bede wdzieczny za wszelkie info.
_________________ wiecznie zywy Fiat Punto Sporting 1,2 16V
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BobMF |
#39480 Wysłany:
17 Sie 2007, 12:23; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
z tego co się orientuję to przednie światła przeciwmgielne nie są wyamgane, żeby przejść badanie techniczne odłącz poprostu zasilanie albo żarówki wyjmij
ja nie mam wcale więc się nie czepiają
co do reszty problemu to nie mogę pomóc
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|