|
Obecny czas: 09 Maj 2025, 05:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
lukas529 |
#601486 Wysłany:
31 Lip 2012, 23:08; Temat postu: Wymiana sterownika centralnego zamka Punto II FL |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Łukasz
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: łódzkie [E]
|
Witam! Mam pytanie, jakiś czas temu miałem kluczy wraz z pilotem, ale kluczyk zamókł dokładniej się wyprał i pilot się popsuł nie dało rady go odratować, dlatego mam teraz pytanie czy mogę wymienić sam sterownik czy mogę jakoś dorobić pilot, a jeśli wymienić to prosiłbym bym abyście mi polecili jakiś sterownik i czy da radę to zrobić samemu czy muszę udać do elektryka? z góry Dziękuje za pomoc
|
|
Góra |
|
 |
|
|
ziutek997 |
#602635 Wysłany:
06 Sie 2012, 22:14; Temat postu: Re: Wymiana sterownika centralnego zamka Punto II FL |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Paweł
Samochód: Punto Evo 3d
Silnik: 1.2 8V 69KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 27 Lut 2012, Posty: 502 Pomógł: 2
|
Jeśli masz centralny zamek, nie ważne czy był sterowany z pilota czy nie, możesz dołożyć uniwersalny moduł sterownika. Nie demontujesz starego sterownika tylko zakładasz dodatkowy wykorzystując istniejącą instalację. Wpinasz się w odpowiednie przewody lub wtyczki. Temat wiele razy poruszany na tym forum i nie tylko. Poszukaj trochę na pewno znajdziesz coś ciekawego. Autor postu otrzymał pochwałę
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|