|
Obecny czas: 15 Maj 2025, 05:15
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dworek |
#609427 Wysłany:
03 Wrz 2012, 20:27; Temat postu: Pioneer MVH-1400UB nie działa |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
|
Witam.! Kupiłem sobie właśnie Pioneer MVH-1400UB , w zestawie byla przejsciówka iso i na niej widze juz różnice bo te kabelki co sa w dolnej kostce w górnym rzędzie z punta sa po innej stronie niz te z dolnej kosti z górnego rzędu w przejściówce i nie wiem czy to od tego ale po podłaczeniu radio nie dziala ani bez kluczyka ani po przekreceniu czy odpaleniu.. Nie wiecie o co chodzi..? punto 2fl 1,3 2004rok
|
|
Góra |
|
 |
|
|
staH |
#609457 Wysłany:
03 Wrz 2012, 23:28; Temat postu: Re: Pioneer MVH-1400UB nie działa |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Bolesławiec//łódzkie Rejestracja: 05 Cze 2010, Posty: 1389 Pomógł: 12
|
Najlepiej ten opis zobrazowały by zdjęcia. Jeśli widziałeś różnicę to po co podłączać? Kable wszystkie pewnie są opisane, a nawet jeśli nie to łatwo dość, który, do czego. Wystarczy wziąć instrukcję w łapkę i wszystko stanie się bajecznie proste.
_________________ Mam i ja. Punciak 1.2 MPI
Jakieś głośniki, kabelki, duperelki. Radyjka, wzmacniacze, zwrotnice i maty... wziąłbym to wszystko od razu na raty. Car Audio? A co to jest? Nie wiem o co kaman.
jawasaki ty złodzieju. Życzę Ci tego samego na każdym kroku.
|
|
Góra |
|
 |
dworek |
#613989 Wysłany:
21 Wrz 2012, 21:22; Temat postu: Re: Pioneer MVH-1400UB nie działa |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
|
stało sie to, że trzeba bylo do połączonych żółtych kabelków podłaczyc jeszcze czerwony.. a radio nie działalo dlatego, że kiedy próbowałem to zamątować to przez przypadek musiałem gdzieć kabelkiem zachaczyc i mi bezpiecznik wywaliło..  wymianiłem i po kłopocie radyjko śmiga.. Jeśli chodzi o radyjko jak dla mnie gra super.. dobrze czyta usb.. teraz tylko odłożyć na jakis fajne głośniki..
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|