|
Obecny czas: 08 Cze 2025, 06:22
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
krzysiek16 |
#616463 Wysłany:
01 Paź 2012, 19:46; Temat postu: Trójmiejskie Targi Motoryzacyjne 2012 |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: ON
Województwo: pomorskie [G]
|
Witajcie, 22 września br. w trójmieście odbyły się IV Targi Motoryzacyjne. Co ciekawe, pierwszy raz dowiedziałem się, że coś takiego w ogóle jest organizowane. Jako że jestem fanem motoryzacji postanowiłem się tam wybrać ( Ergo Arena ). Bilet kosztował mnie 10 zł ( na legitymację studencką ). Za tą kwotę można było obejrzeć mnóstwo ciekawych samochodów. Wszystkie samochody były otwarte, można było sobie wsiąść i ocenić wg własnych odczuć, a nie kierowaniu się opiniami redaktorów znanych nam czasopism. Przygotowałem taki mały filmik, serdecznie zapraszam do obejrzenia. Nie jest to jakiś profesjonalny filmik, ale stworzony z pasją  Może ktoś z Was tam był? http://www.youtube.com/watch?v=WcFW1NHD ... ture=g-uplPozdrawiam
_________________ Mój temat i moje autka --> topic40977.html
|
|
Góra |
|
 |
|
|
liferelax88 |
#616501 Wysłany:
01 Paź 2012, 21:58; Temat postu: Re: Trójmiejskie Targi Motoryzacyjne 2012 |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Bartek
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
Miejscowość: 3miasto/ Elbląg Rejestracja: 25 Sie 2010, Posty: 945 Pomógł: 2
|
Kurczę, mieliśmy tam trafić ekipą ze spota, ale nie daliśmy rady  Promile uniemożliwiły wsiadanie za kółko Widzę, że Lancia Thema robi wrażenie! 
_________________ Zapraszam do oglądania grafitowej strzały: Punto 2FL 1.3 Multijet "Meragviliosa Creatura" oraz Peugeot 307 kombi 1.6
|
|
Góra |
|
 |
krzysiek16 |
#616701 Wysłany:
02 Paź 2012, 20:03; Temat postu: Re: Trójmiejskie Targi Motoryzacyjne 2012 |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Województwo: pomorskie [G]
|
Lancia robiła wrażenie  Dużą popularność miała również Voyager - a to zasługa elektrycznie otwieranych tylnych bocznych drzwi. Aż sprzedawcy się denerwowali.
_________________ Mój temat i moje autka --> topic40977.html
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|